Pudra.com 11.04.2012

Bu akşam Muhteşem Yüzyıl'da hüzün var

Dün son yolculuğuna uğurlanan senarist Meral Okay imzalı "Muhteşem Yüzyıl"ın bu akşamki bölümünde hüzün var.

Ölümüyle herkesi üzen ve dün toprağa verilen oyuncu ve senarist Meral Okay’ın imzasını taşıyan “Muhteşem Yüzyıl” dizisi bu akşamki bölümünde nefes kesecek. İşte 55. bölümde yaşanacaklar:

Bu akşam Muhteşem Yüzyıl'da hüzün var

Sultan Süleyman ağır bir kriz geçirir. Hekimler, Sultanın sağlığı hakkında umut vermez. Süleyman’ın hastalığı herkesi korkutur. Özellikle Hürrem bu gerçeği kabul etmekte zorlanır. Hürrem, Sultan Süleyman olmadan bir hayat sürdürmenin anlamsız olduğuna karar verir. İbrahim ve Hatice tekkenin adamları tarafından pusuya düşürülür. Hatice, adamların eline düşer. İbrahim, Hatice’yi kurtarmak için zorlu bir kararın eşiğinde kalır.

Bali Bey ve Aybige’nin yolları Osmanlı’ya ait gemilerce kesilir. İkili bir anda kendilerini yeniden Topkapı’da bulurlar. Lakin bu sefer ikisi için de hayırlı sonuçlanmayacaktır. Mahidevran, Sultan Süleyman’ın hastalığının ilerlemesi üzerine hazırlıklara başlar. Şehzade Mustafa’yı taht hazırlıklarına başlaması için yüreklendirir. Mahidevran, şehzadesinin konumunu sağlama almak ister. Hürrem’in çocuklarının akıbeti gündeme gelir. Valide Sultan ise gidişattan huzursuz olur. Durumların daha kötüye gitmesine engel olmak için sert tedbirler alır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER