Pudra.com 12.09.2012

Caroline Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den çıkarılıyor mu?

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde Caroline'i canlandıran Wilma Elles'e kanal yönetiminden uyarı geldi. Nedenine gelince...

Kanal ve yapımcılarla yaptığı sözleşme gereği medyadan uzak durması gereken Wilma Elles, özel hayatıyla gündemde yer aldığı sürece dizinin kadrosundan çıkartılacak.

Caroline Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den çıkarılıyor mu?

Milliyet gazetesinin haberine göre, milyonları ekran başına toplayan "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde Hollandalı gelin Caroline rolünü canlandıran Wilma Elles, kanaldan gelen uyarılara aldırmıyor. Özel hayatını medya önünde yaşamayı tercih eden oyuncu dizinin yayınlandığı kanaldan aldığı ilk uyarıyı ciddiye almayınca kadro dışı kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Tazminat ödeyecek
Yönetimin dizinin ardından şöhreti yakalayan oyuncuya medyaya konuşma ve görüntü verme yasağı getirmişti. Ancak gelen bu yasaklara uymak yerine oyuncu basına açıklamalarda bulunmaya devam etti. Ancak Elles'in kanal ve yapımcılarla yaptığı sözleşmede 'özel hayatıyla basında yer almaması' konusunda uyarıcı bir madde bulunduğu belirtildi. Bunun üzerine ünlü oyuncuya dizinin imajını ve seyircideki etkisini bozabilecek bu davranışların sergilenmesi durumunda ceza-i tazminat ödemesinin söz konusu olacağını söyledikleri kaydedildi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER