02.07.2020

Fahriye Evcen'den yeni reklam filmi

L'Oréal Paris Güzellik Elçisi Fahriye Evcen, Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’in yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti.

İZLE: SAÇ KREMİ NASIL SEÇİLİR?👇 
L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Fahriye Evcen, Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’in yeni reklam filminde kamera karşısına geçti. Güzel oyuncu, reklam filminde tüm kadınlara "Onu hiçbir şeye değişmem, çünkü saçlarım onunla her gün güzel" mesajını verdi.

Fahriye Evcen'den yeni reklam filmi

Elseve Saç Güzelleştirici Krem için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen, "L’Oréal Paris ile uzun yıllara dayanan bir iş birliğimiz var. Türk kadınının güzellik yolculuğunda yanında olan, güçlü bir marka ile birlikte yürüdüğüm için gurur duyuyorum. Yeni reklam filminde de heyecanımızı tam anlamıyla yansıttığımızı düşünüyorum. Elseve ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Herkesin hayatında değişilmezleri, vazgeçilmezleri var. Benim de saç bakımında vazgeçilmezim uzun yıllardır kullandığım Elseve Saç Güzelleştirici Krem. Onu hiçbir şeye değişmem. Çünkü saçlarım onunla her gün güzel.” dedi.

 

İlgili haberlerimiz: 

Yeni trend: Sülfatsız şampuan ve saç bakım ürünleri
Saçlara zarar verdiği iddiası nedeniyle sülfatsız ürünler son yılların yükselen trendi haline geldi. Peki doğru ürün hangisi? İşte saç bakım rehberimiz!

​Saç güzelliğiniz için yeni bakım ürünleri raflarda
Herbal Essences'den Yves Rocher'e kadar İngiltere ve Fransa'nın pek çok ünlü markasının sağlıklı saç bakım ürünleri Türkiye'deki raflarda yerini aldı.

Yaz için yepyeni saç kurtarıcı maskeler
Silikon, SLS ve paraben içermeyen; karıştırılıp, eşleştirilebilen saç maskeleri L'Occitane'ın bu yaz saçlara en yenilikçi hediyesi.

​En etkili saç maskeleri
Mevsim geçişlerinde saçlarımıza daha çok özen göstermeliyiz. Özellikle yaz öncesi saçlar kurur ve dökülmeye meyilli olur. Pudra.com, en güzel saç maskelerini sizin için seçti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER