@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.01.2016

Friends geri dönüyor!

Televizyon tarihinin en sevilen ve yıllar geçmesine rağmen en çok izlenen dizileri arasında yer alan Friends geri dönüyor. Detaylar Pudra.com'da...

İlk yayınlandığı tarih bundan tam 22 yıl önceydi. O zamanlar pek de ünlü olmayan; tarzları, mizah anlayışları ve karakterleri farklı olan 6 arkadaşı izlemeye başladık. İnanın Jennifer Aniston'ın kapıdan gelinliğiyle girişi daha dün gibi geliyor...

Friends geri dönüyor!

Heyecanla izlemeye başladığımız bu yapım televizyonda tam 10 sezon sürdü. Belki oyuncular bile ilk sezonlarda bu noktalara geleceklerini hayal edememiştir. Ama şu bir gerçek ki biz onları çok sevdik. En yakın arkadaşlarımızdan biri olarak gördük. Oturma odası gibi kullandıkları kafede onlarla kahve içmek istedik. Şimdi bu yazıyı yazarken fark ediliyoruz ki meğer biz Friends'i çok özlemişiz. Zaman zaman tekrar eski bölümleri açıp izlememize rağmen tekrar bir araya gelecekleri günü düşünmeden edemiyorduk. Sonunda o gün geldi. Evet yanlış duymadınız! 

Dizinin yönetmeni James Burrows’a ithaf edilecek özel bir bölümün hazırlanıldığı duyurdu. Bu bölüme dizideki Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler ve Ross’u canlandıran tüm oyuncuların katılacağı belirtildi. Ancak NBC yetkilisi Robert Greenblat altı oyuncunun da aynı sahnede görünmeyebileceğini söyledi. Greenblatt “6’sının da aynı anda, aynı odada olmasını umuyorum. Bunu lojistik anlamda başarabilir miyiz bilmiyorum” dedi.

İki saatlik programda 75 yaşındaki Burrows’un yönettiği dizilerdeki skeçlerin bulunması bekleniyor. Özel programın NBC’de 21 Şubat tarihinde yayımlanacağı açıklandı.

Gelin Friend'in en komik sahnelerinden birini tekrar hatırlayalım.
 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER