Pudra.com 04.02.2014

Kanal D'de ayrılık komedisi başlıyor

İlker Aksum ve Dilara Gönder'in başrollerde yer aldığı, komedi türündeki yeni dizi "Ne Diyosuun?", 10 Şubat'ta Kanal D'de ekrana gelecek.

Kanal D'de yeni bir komedi dizisi başlıyor. 10 Şubat 2014 Pazartesi akşamı saat 22.00'de ilk kez ekrana gelecek olan "Ne Diyosuun?" adlı dizinin başrollerinde İlker Aksum ve NTV'deki "Zor İşler" programından tanıdığımız Dilara Gönder'in yanı sıra Ayçin İnci, Bülent Seyran ile Mehmet Ali Kaptanlar yer alıyor.

Kanal D'de ayrılık komedisi başlıyor

Bir ayrılık komedisi olarak lanse edilen dizi, bitmiş gibi görünse de aslında bitmeyen ve kolay kolay da bitecek gibi görünmeyen bir aşkın hikayesini konu ediniyor.

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, senaryosunu Murat Boyacıoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı "Ne Diyosuun?" dizisinin konusu şöyle:

Ali Kemal (İlker Aksum) ve Cansu (Dilara Gönder) çifti, geçmişte sevgili olmayı beceremedikleri için, bugün de ayrılığı bir türlü kıvıramayan(!), sakarlıklarıyla sürekli birbirlerinin ayağına dolanan iki kentli gençtir. Her ikisi de ayrıldıktan sonraki ilişkilerinde aradıklarını bulamamışlardır ve bu yüzden zihinlerinin bir köşesinde hala birbirlerine dair umutlarını taze tutmak gibi bir dertleri vardır. İkili, tam da bu yüzden, dört yıl sonra tekrar karşılaştıklarında bıkıp usanmadan birlikte geçirdikleri zamanın küllerini eşelerler. Sadece onlar da değil, en yakın arkadaşları Derman ve Binnur da, 'batmış' bu aşkın en yakın tanıkları olarak işleri karıştırmakta ellerinden geleni(!) yaparlar.




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER