Pudra.com 19.02.2013

Kuzey'e 3 mektup var!

Kanal D'nin fenomen dizisi Kuzey Güney'in bu haftaki bölümünde heyecan dorukta. Hapisteki Kuzey'e üç mektup var! Yeni bölümün fragmanı Pudra.com'da.

Müdavimlerinin merakla beklediği "Kuzey Güney" dizisinin bu çarşamba ekrana gelecek 62. bölümü heyecanlı dakikalar yaşatacak.

Kuzey'e 3 mektup var!

Ferhatı öldürdüğünü itiraf eden birinin ortaya çıkması, dava dosyasının seyrini değiştirse de, şüpheleri ortadan kaldırmaz. Burak Çatalcalı ve Komiser Şeref hala gerçek katilin peşindedir. Katil zanlısının ifadesi Şeref'e geçmiş bir hikayeyi hatırlatır...

Öte yandan Güney bu sürpriz itirafla kısa süreliğine rahatlar. Banu'yu ikna etmek artık daha kolaydır. Ancak Melda'yla yaşadığı yasak ilişki dikkatleri çektikçe, Güney yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Kuzey yıllar önce yaşadığı kabusun içine yeniden düşmüştür, aynı hataları tekrarlamamak için çabalar. Hapiste geçen her dakika için Barış'a şimdi daha çok hırslıdır.

Görüş günü, Sami ve Handan uzun zamandan sonra ilk kez oğullarının karşısında karşılaşırlar. Handan Sami'nin nikah tarihini de Kuzey'e söylenirken öğrenir.

O gün, Sami'nin eliyle Kuzey'e üç mektup teslim edilir. Kuzey mektuplardan birini hiç okumadan yırtar, diğerini okur bırakır, üçüncüsünü defalarca okur, kalbinin üstünde saklar.

Kuzeyi parmaklıklar arkasına yollayan Barış, köşke gelen isimsiz postayla, kendi özgürlüğünün tehdit altında olduğunu anlar. Ancak Barış'a asıl şoku Kuzey yaşatacaktır.

Kuzey Güney'in 62. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER