@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.09.2016

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni sezonunda neler değişti?

Yaz bitti, kış dizileri başladı. Heyecanla izlediğimiz sezon finalinden sonra, Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni sezonunda bizi nasıl sürprizler bekliyor?

Kış dizileri başlıyorsa yaz bitmiş demektir. Bu acı gerçekle yüzleşirken, bir yandan da tüm yaz heyecanla yeni sezonlarını beklediğimiz dizilerin geri dönüyor olmasına sevinmiyor değiliz. Bu diziler arasında yer alan, Muhteşem Yüzyıl Kösem tüm ihtişamıyla geri dönüyor. Birçok değişiklikle ikinci sezonuna hazırlanan dizi, yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murad olarak, farklı bir kanalda yenilenen kadrosuyla karşılıyor bizi.

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezonda neler değişti?
Bizi televizyon başından ayırmayan diziler yavaş yavaş aramıza dönüyor. Dünyanın pek çok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murad, yeni sezonda Fox Tv'de olacak. Hanedanın en güçlü kadın figürü Kösem Sultan ile Osmanlı tarihine damga vuran oğlu IV. Murad'ın hayatta ve iktidarda kalma mücadelesini izleyeceğiz bu sezon.

Yeni sezonda, Nurgül Yeşilçay Kösem rolüyle izleyicinin karşısına çıkarken; Metin Akdülger, Kösem’in iktidarı ele alma isteğinde olan oğlu IV. Murad olarak izleceyici ile buluşacak. Osmanlı’nın Demir yumruğu, Bağdat Fatihi IV. Murad’ın güzeller güzeli aşkı, prenses Farya rolünü ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Osmanlı tarihinin heyecan uyandıran tarihinin kapılarını aralayan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunu ekim ayında izleyebileceğiz.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murad'ın fragmanını izlemek için tıklayın.

 

Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murad'ın ikinci fragmanını izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER