Pudra.com 25.02.2015

Serçe Sarayı dizisinde Mert Fırat ve Songül Öden başrolde

Mert Fırat ve Songül Oden'in başrollerini paylaştığı, konusu ve kadrosuyla yurtdışında da merakla beklenen Serçe Sarayı dizisi, 5 Mart Perşembe akşamı Star TV'de başlıyor.

5 Mart Perşembe günü saat 20:30'da Star TV ekranlarında başlayacak "Serçe Sarayı" dizisinin başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy paylaşıyor. Dizide 'Serçe' karakterine hayat veren Songül Öden, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan iki çocuk annesi, güçlü bir kadını canlandırıyor. Mert Fırat ise, Serçe'nin çocukluk aşkı, mahallenin bıçkın delikanlısı, taksi şoförü 'Kadir' rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Bugüne kadar hep birbirinden farklı rollerde izlediğimiz Alican Yücesoy, geçmişi gizemlerle dolu edebiyat öğretmeni 'Ali Rıza' olarak izleyiciyi şaşırtacak.

Serçe Sarayı dizisinde Mert Fırat ve Songül Öden başrolde

Yaklaşık bir ay önce İstanbul'un Emek Mahallesi'nde çekimlerine başlanan "Serçe Sarayı"nın kadrosunda Esra Dermancıoğlu, Serkan Ercan, Erkan Bektaş, Selen Öztürk İsmail Ege Şaşmaz, İlayda Alişan, Gürsu Gür, İpek Bağrıaçık, Selen Domaç, Gülen Karaman ve Turgay Kantürk gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor. Dizinin konusuysa şöyle: 30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER