Pudra.com 14.08.2012

Suskunlar ve Yer Gök Aşk dizilerinde ayrılık

Yeni sezonun favorileri dizilerinde ayrılık rüzgarları esiyor! Birce Akalay Ünalmış 'Yer Gök Aşk' dizisine bu sezon veda ederken, Suskunlar'da ise Ecevit’in sevgilisi Birsen karakterini oynayan Pelin Doğru, diziden ayrıldığını açıkladı.

İki sezondur Fox TV'de yayınlanan "Yer Gök Aşk" dizisinde Havva karakterine hayat veren Birce Akalay Ünalmış, bu sezon dizide 10 bölüm rol aldıktan sonra diziden ayrılacak. Dizide Yusuf karakterini canlandıran Eşi Murat Ünalmış'la birlikte ikinci sezon çekimleri devam ederken projeden ayrılma taleplerini dile getiren başarılı oyuncu, yeni sezon için yapımcısıyla uzlaşarak diziden ayrılma kararı aldı

Suskunlar ve Yer Gök Aşk dizilerinde ayrılık
Yer Gök Aşk


Pelin Doğru

Show TV'nin büyük ilgi gören dizisi Suskunlar'ın kadrosundan da bir isim, yeni sezonda kadroda yok. Dizide Ecevit’in sevgilisi Birsen karakterini oynayan Pelin Doğru, diziden ayrıldığını açıkladı.

Oyuncu Pelin Doğru Twitter'dan Suskunlar dizisinin yeni sezonunda olmayacağını duyurdu. İşte güzel oyuncunun Twitter mesajı; "Evet arkadaşlar Suskunlar'ın yeni sezonunda ben olmayacağım, doğru duymuşsunuz.. Ama 2.sezon bomba gibi geliyor. İzlemeye devam."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER