Pudra.com 09.05.2012

Türkiye'nin ilk internet dizisi ABD'de ödül aldı

2010 yılından bu yana yayınlanan internet dizisi "Men e Men", Los Angeles Web Series Festival’de en büyük üç ödülün sahibi oldu.

Türkiye’nin ilk dijital dizilerinden "Men e Men", 2010 yılı Nisan ayında internet ve sosyal platformlar üzerinden seyirciyle buluştu. Murat Karakaş ve Genco Çağlar’ın rol aldığı dizi yoğun ilgi görerek, haftada 10 bini aşkın izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Türkiye’nin en uzun süreli internet dizisi ünvanını da kazanan Men e Men, web dizilerinin yarıştığı Los Angeles Web Series Festival’e katılan ilk Türk yapımı olarak, festivalin üç ödülüne layık görüldü.

Türkiye'nin ilk internet dizisi ABD'de ödül aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Los Angeles Web Series Festival’de 400’ün üzerinde proje yer aldı. Men e Men’in de aralarında bulunduğu 130 yapım finale kalarak, festival boyunca gösterim hakkını kazandı. Men e Men, 6-8 Nisan 2012 tarihlerinde Los Angeles Radisson Hotel’de gerçekleşen finalde izleyicilerin ve jürinin beğenisini kazandı.

8 Nisan gecesi düzenlenen törende Men e Men, “En İyi Komedi Web Dizisi” ve “En İyi Başrol Oyuncusu” olmak üzere üç ödüle layık görüldü.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER