› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.04.2017

2017 İstanbul Tiyatro Festivali tarihleri belli oldu!

Güzel haber; İstanbul Tiyatro Festivali 2017 yılı itibariyle her sene düzenlenecek. İşte 2017 İstanbul Tiyatro Festivali'nin tarih ve programı...

Tiyatro severlere müjde! 2002 yılından bu yana iki yılda bir gerçekleştirilen İstanbul Tiyatro Festivali bu yıldan itibaren her sene düzenlenecek. Böylece İstanbul Tiyatro Festivali, uluslararası ve ulusal oyun, dans, performans ve etkinliklerden oluşan zengin programıyla İstanbul’un tiyatro hayatına hareket katacak.

2017 İstanbul Tiyatro Festivali tarihleri belli oldu!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenleyeceği 21. İstanbul Tiyatro Festivali, 13-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival programında bu yıl yurt dışından 4, Türkiye’den 10 gösteri yer alacak. Festival kapsamında farklı mekânlarda sahnelenecek bu yapımların yanı sıra yine alanında uzman konukların ve eğitmenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek ücretsiz söyleşiler ve atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek. Detaylı program ise Eylül ayında açıklanacak.

Festival kapsamında, yerli tiyatro sahnesinin başarılı örneklerinin yurt dışında farklı festivallerin ve kurumların programlarında yer almasını ve daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla ilk kez 2014’te düzenlenmeye başlayan “Uluslararası Platform” bu yıl da gerçekleşecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER