› 
 › 
17.10.2018

2 perdelik müzikli gösteri Ben Challenger Meşrebim sezonu açtı!

Uğur Uludağ'ın 2 perdelik müzikli gösterisi "Ben Challenger Meşrebim", 18 Ekim Perşembe günü CKM'de, 30 Ekim Salı günü ise Akatlar Kültür Merkezi'nde!

Birbirinden eğlenceli tiyatro oyunları yazan ve yöneten Uğur Uludağ “Ben Challenger Meşrebim” ile güldürmeye geliyor. Tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda Uludağ, fonda babasının resmettiği ultrason resmi önünde, Malatya’dan Los Angeles’a uzanan kahkahalı ve fena halde anormal hikayesiyle, çok güldürüyor.

2 perdelik müzikli gösteri

Yıllardır seyircisini kahkahaya boğan Uğur Uludağ "Ben Challenger Meşrebim" ile güldürmeye devam ediyor. Uludağ, 2 perdelik müzikli gösterisiyle 18 Ekim Perşembe günü Caddebostan Kültür Merkezi, 30 Ekim Salı günü de Akatlar Kültür Merkezi’nde izleyenleri eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Uğur Uludağ'ın Levent Erim ile birlikte sahnelediği müzikli gösteride, kahramanlarımızın Nevada Çölü’nün ortasında başına gelenlerle, Malatya’da teknolojiye kafa tutma hikayeleri kahkaha tufanı yaşatacak!
 
Sürpriz finaliyle seyirciyi mest eden oyunun müziklerini ünlü radyocu ve iletişimci Levent Erim hazırlayıp çalıyor.
 
“Ben Challenger Meşrebim” 18 Ekim Perşembe günü 20:30’da Caddebostan Kültür Merkezi, 30 Ekim Salı günü ise Akatlar Kültür Merkezi'nde seyircisi ile buluşacak.
 
Biletler: mobilet.com’da!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER