› 
 › 
07.08.2023

Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu sezonu Genco Erkal'la kapatıyor...

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu'nda 16 Ağustos'ta “N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hali?” oyunu sahnelenecek. Sezon kapanışını ise 21 Ağustos'ta Genco Erkal yapacak!

Yaz aylarında tiyatrolarla seyircilerini yıldızların altında buluşturan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda, 16 Ağustos Çarşamba akşamı Tiyatro HemHâl’in çok konuşulan oyunu “N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hali?” sahnelenecek. Sezonun kapanışını ise Dostlar Tiyatrosu tarafından sahnelenen  İmparator oyunu ile usta tiyatrocu Genco Erkal yapacak!

Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu sezonu Gencol Erkal'la kapatıyor...

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, 16 ve 21 Ağustos’ta sahnelenecek iki oyunla, bir dahaki yaz tekrar buluşmak üzere perdelerini kapatacak. 16 Ağustos Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda, Tiyatro HemHâl’in dikkat çeken tek kişilik oyunlarından “N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hali?” seyirciyle buluşacak.
 
Ne olacak bu yusuf umut'un hali?

Alis Çalışkan ve Hakan Emre Ünal’ın yazdığı, Ayşe Draz ve Nezaket Erden’in yönettiği oyun, Hakan Emre Ünal’ın etkileyici performansı ve yaratıcı ışık tasarımıyla büyük beğeni topluyor. Bir “kayıp erkek” hikâyesi anlatan “N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hali?”nde Yusuf Umut, tanımlayamadığı ama vazgeçemediği bir özgürlüğün peşinde kendi yolculuğunu anlatıyor.

Acaba bu özgürlük, sınırlarından taşan Yusuf Umut’u en sonunda aradığı ortama yakınlaştırabilecek, onu çekyatların, kuralların, sınırların dünyasından kurtarabilecek mi? Ne olacak bu Yusuf Umut’un hali?

KAPANIŞ USTA OYUNCU GENCO ERKAL'IN İMPARATOR'U İLE YAPILACAK!
Genco Erkal - İmparator - Dostlar Tiyatrosu - Küçükçiftlik Bahçe Tiyatro
Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu, sezonu ise 21 Ağustos’ta Dostlar Tiyatrosu tarafından sahneye konan “İmparator” oyunuyla tiyatronun duayenlerinden Genco Erkal ile sona erdirecek.

Oyunda istihbarat bakanından imparatorun valesine 6 farklı karakterle seyirci karşısına çıkan Erkal, Enes Sarı’yla birlikte rol alıyor.

Ryszard Kapuscinski’nin aynı adlı kitabından Colin Teevan’ın uyarladığı “İmparator”u dilimize çeviren Genco Erkal aynı zamanda oyunun dramaturjisini ve yönetmenliğini de üstleniyor. Etiyopya İmparatoru Haile Selassie’nin 44 yıl süren saltanatını, tahttan indirilmesini ve monarşinin sona ermesini konu alan oyunda diktatör ve saray yaşamı, saray hizmetkârları tarafından, onların gözüyle anlatılıyor.

Her iki oyunun biletlerine biletinial.com'dan ulaşabilirsiniz.
 
İzleyicilerin dikkatine: Mey|Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla düzenlenen Bahçe Tiyatrosu’nda kapı açılış saati 19.30, oyunların başlama saati ise 21.00.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Gelmiş geçmiş en iyi 50 film! (IMDb 8.0 üzeri filmler)
IMDb, gelmiş geçmiş en iyi film listesine göre izlemeniz gereken 8.0 üzeri en iyi 50 filmi ve IMDb puanlarını sizin için listeledik!

​David Lynch sinemasına yakından bakış ve en iyi David Lynch filmleri
Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı veya belki de aslında her şeyin göründüğü gibi olduğu David Lynch sinemasına yakından bakalım...

​Gelmiş geçmiş en iyi 250 film listesi 2023 (IMDb)
İşte eleştirmenlerin değil, sinema severlerin puanlarıyla güncellenen IMDb listelerine göre, 8.0 üzeri puan gelmiş geçmiş en iyi 250 film listesi!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER