› 
 › 
Pudra.com 19.12.2014

Hugh Jackman muhteşem şovuyla Zorlu'da

Broadway ve Hollywood’un ödüllü yıldızı Hugh Jackman, An Evening with Hugh Jackman şovu ile 17-18-19-20 Mart tarihlerinde, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak.

Broadway ve Hollywood’un en başarılı ve en seksi aktörlerinden biri olarak kabul edilen Hugh Jackman, 17-18-19-20 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Hugh Jackman İstanbul’daki performansında 30 kişilik orkestra ve dançıları ile sahne alacak. Sanatçı, Broadway’de seslendirdiği ‘Singin’ in the Rain’ ve ‘Guys and Dolls’ gibi klasik olmuş müzikallerden yorumlara da yer verecek. ‘An Evening with Hugh Jackman’ gösterisini şimdiden ajandanıza not etseniz iyi olur.

Hugh Jackman muhteşem şovuyla Zorlu'da

"X-Men" ve "Wolverine" film serilerinde büyük beğeni toplayan Hugh Jackman, Broadway sahnelerinde de fırtına gibi esiyor. Broadway'de rol aldığı oyunlarda tiyatral yeteneğinin yanı sıra esprili ve romantik yönünü ortaya çıkaran Hugh Jackman, eleştirmenlerden de tam not alıyor. 2008'de Open Salon ve People Dergisi tarafından ‘Yaşayan En Seksi Erkek’ seçilen Hugh Jackman’ın 2009 Oscar Ödül Töreni’ndeki sahne performansı tüm dünyada hayranlıkla izlenmişti. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadaki hesaplarına İstanbul için yüklediği mesajında Türkçe olarak ‘Merhaba İstanbul’ diyen Hugh Jackman ayrıca ‘Mart ayında güzel şehrinize gelmek için sabırsızlanıyorum’ mesajıyla hayranlarına şimdiden ‘yerinizi ayırtın’ sinyali verdi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER