› 
 › 
Pudra.com 27.02.2015

No Name oyunu BKM Mutfak'ta

Ünlü olmak için aynı hayalin peşinden koşan, birbirinden çok farklı üç karakterin ilgi çekici mücadelesini anlatan No Name oyunu, her Salı BKM Mutfak Sahnesi’nde izleyiciyle buluşuyor.

Reklam ve oyunculuk sektöründe yaşananları esprili bir dille anlatan “No Name” oyunu, BKM Mutfak’ta samimi oturma düzeninde, popüler kültüre can alıcı göndermeler yapıyor. Yönetmen, yazar oyuncu Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği, Begüm Ertuğrul, İlkyaz Kocatepe ve Derya Beşerler’in oynadığı "No Name" oyunu, şeytanın bacağını kıramamış üç genç kızın, tanınmış bir şarkıcının reklam kampanyasında rol alabilmek için giriştikleri mücadeleyi anlatıyor.

No Name oyunu BKM Mutfak'ta

BKM’nin "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ekibinden sonra yetiştirdiği genç oyuncuların bir araya gelişiyle sahneye konulan "No Name", oyuncu seçmelerinde karşılaşılan durumları, insan profillerini ve kulaktan kulağa duyulan sektör hikayelerini komik anekdotlar ve güncel diyaloglarla anlatıyor. Bekleme odasında geçen oyun, deneme çekimi videolarıyla renkleniyor. Oyunda bahsedilen reklam filminde ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın da konuk oyuncu olduğu "No Name", video ile tiyatroyu birleştirerek seyirciye yeni nesil farklı bir anlatım dili ve tekniği sunuyor. Oyun her Salı BKM Mutfak Sahnesi’nde izleyiciyle buluşuyor.

BKM Mutfak
Adres: Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. Kazan Sok. No:3 Beşiktaş/İstanbul
Tel: (0212) 327 72 00
Bilet fiyatı: 30 TL (Biletix ve BKM Gişe)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER