› 
 › 
Pudra.com 19.01.2015

Sezen Aksu'dan çocuklara özel tiyatro oyunu

Sezen Aksu’nun çocuklar için kaleme aldığı "Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı" 23 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da sahnelenecek.

Sezen Aksu’nun çocuklar için kaleme aldığı öykü, IEG Family tarafından müzikal tiyatro oyununa dönüştürüldü. Bu sömestr döneminde çocuklarla buluşacak oyun, 23 Ocak-8 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul’da sahnelendikten sonra Türkiye’yi gezecek.

Sezen Aksu'dan çocuklara özel tiyatro oyunu

Sezen Aksu’nun bestelerinden uyarlanan şarkıları ve masalsı anlatımıyla çocukları sevgi dolu bir öyküyle buluşturan oyunun yönetmenliğini ve koreografisini Emre Çelik yapıyor. “Sezuş’un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey’e Karşı”, çocukların hayal dünyasına yepyeni kahramanlar kazandırmaya hazırlanıyor.

efe ile bulut osmen bey tiyatro sezen aksu


23 Ocak'ta çocuklar Efe ve Bulutûn sıcak hikayesiyle buluşacak

“Çakkıdı”, “Şarkı Söylemek Lazım”, “Adem Olan Anlar”, “Tiki Tak” gibi sevilen Sezen Aksu şarkılarının oyuna özel sözlerle uyarlanarak yer alacağı “Sezuş’un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey’e Karşı”, Türkiye turnesine İstanbul’dan başlayacak ve ilk olarak 23 Ocak 2015’te sahnelenecek. 8 Şubat’a kadar Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde çocukların izleyebileceği müzikal tiyatro, daha sonra Türkiye’nin çeşitli illerinde seyirciyle buluşacak. 15 Haziran’a kadar sürecek Türkiye turnesinde oyun, yaklaşık 90 gösteri ile yüzbinlerce çocuğun hayal dünyasına “merhaba” diyecek.

Sezen Aksu’nun bestelerinden uyarlanan şarkıların da yer aldığı oyun, tüm sokak hayvanlarının dostu Efe’nin, mahallenin köpeği Bulut ile kurduğu arkadaşlığı anlatıyor. Hoşgörü, saygı, empati, hayvan sevgisi ve sadakat gibi önemli mesajlar içeren öykü, günlerden bir gün Bulut’un yavrularının doğmasıyla renkli bir hal alıyor. İşte asıl hikaye bundan sonra başlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER