› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.05.2012

Tiyatroda psikolojik gerilim: Metot

Semaver Kumpanya'nın sunduğu, psikolojik gerilim türü tiyatro oyunu "Metot", önemli şirketlerde yıllarca çalışmış 'üst düzey' insanların bir işi kapabilmek düştükleri zavallı durumları anlatıyor.

Semaver Kumpanya, nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz psikolojik gerilim türündeki oyunu "Metot"u sunuyor.

Tiyatroda psikolojik gerilim: Metot

Televizyon izleyicisinin TRT1'de yayınlanan "Leyla ile Mecnun" dizisinde canlandırdığı "İsmail Abi" karakteriyle tanıdığı Serkan Keskin'in yönetmenliğini üstlendiği oyunda; Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı, Serkan Keskin ve Mustafa Kırantepe rol alıyor.

Metot'ta, ünlü bir şirketin üst düzey bir görevi için iş görüşmesine gelen dört kişi, tüm hünerlerini ortaya koyarak işi kapmak için gizem dolu çeşitli sınavlardan geçiyorlar.

Oyun hakkında Hürriyet gazetesine verdiği röportajda Serkan Keskin, "Bir sözümüz var. İnsanları güldürmek değil, muhalefet için, düşündürmek için var."

Metot'un meselesini anlatırken Keskin, "Sistem sana kazanmanı söylerken aynı zamanda yok etmeni fısıldıyor. İşin kötüsü, insanlar lükslerini yitirmemek için ne yapıp ettiklerinin farkına bile varmıyorlar. Oyunda da hepsi önemli şirketlerde yıllarca çalışmış 'üst düzey' insanlar var. İşi kapabilmek için zavallı durumlara düşüyorlar" diyor.

İspanyol Jordi Galceran’ın 2003 yılında kaleme aldığı ve günümüz iş dünyasının acımasız yönlerini ortaya koyduğu bu oyun, yazarına dünya çapında bir ün getirdi.

Semaver Kumpanya’nın sunduğu psikolojik gerilim türü oyun "Metot"; 11, 12, 18, 19, 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde sahnelenecek.

Semaver Kumpanya
Adres: Çevre Tiyatrosu Kuvayı Milliye Cad. Çevre Sok. Kocamustafapaşa - İstanbul
Tel: 0212 585 59 35
Semaverkumpanya.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER