› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.03.2014

2014'ün en güzel mezuniyet elbiseleri

Uçuşan kumaşlar, dar kesimler ve canlı renkler...Pudra.com olarak 2014'ün en güzel mezuniyet elbiselerini sizin için bir araya getirdik.

"Mezuniyet günüme daha çok var" demeyin! Gecenin en güzel ve stil sahibi kızı olmanız için şimdiden bakmaya başlamanızda fayda var. Peki 2014 İlkbahar döneminin mezuniyet elbiselerinde hangi trendler ön plana çıkıyor?



Dünyanın dört bir yanını saran sadeleşme trendiyle birlikte gece elbiselerinde de taş ve payetler yerine soft renkler, uçuşan kumaşlar ve feminen figürler ön olana çıktı. Gecenin en şık kızı olmak için kombininizde dengeli bir dağılım yapmanız gerekiyor. Neon renklerden vazgeçemiyorsanız daha sade bir modeli seçebilir ve onu aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Gönlünüz pastel renklerden yanaysa hafif dekolteli modelleri sade saç ve makyajla tamamlayarak objektiflerin dikkatlerini çekebilirsiniz.

Henüz sınavlardan fırsat bulamadıysanız ve ne giyeceğiniz hakkında herhangi bir fikriniz yoksa paniğe kapılmayın. Pudra.com olarak sizin için en trend mezuniyet elbiselerini bir araya getirdik. Gelin 2014'ün en trend mezuniyet elbiselerine birlikte bakalım..
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2