@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.12.2009

1 haftada yeni yılın en çarpıcı kadını olun!

Yeni yıla tazelenmiş, gençleşmiş bir vücut ve yüz ile girmeye ne dersiniz?

İster sevgilinizle baş başa, ister özel bir program ile yeni yıla girin; gecenin en çarpıcı kadını olmak özellikle koşuşturma içinde geçen yorgun vücutlar için hiç kolay değil. Sağlıklı yaşam ve anti-aging uzmanı Dr. İsmail Ağar, 3 günlük bir kür ile adım adım enerji depolamanın ve bedeni yenilemenin yollarını anlatıyor.

1 haftada yeni yılın en çarpıcı kadını olun!


1. adım: Ozon terapi kürü "Enerjimizi geri verir, toksinleri ve bakterileri yok eder"
Soluduğumuz hava, yediklerimiz, içtiğimiz su ve bunların barındırdığı toksinler, kirletici maddeler, yiyeceklerdeki katkı maddeleri yavaşça vücudumuza girip, çeşitli yollardan emiliyorlar. Yiyeceklerimizde üç binden fazla kimyasal bulunuyor ve yetişkinler olarak her yıl 1.81 kg pestisiti (zirai ilaç atıklarını) tükettiğimiz gıdalarla birlikte alıyoruz. Yağ dokularında depolanan bu zararlı toksinler ve kimyasallar kendimizi halsiz ve yorgun hissetmemize, bir çok hastalığa ve de yaşlanmamıza neden oluyor.

İlk adımda enerjimizi geri kazanmak için toksinlerden hızla arınmamız gerekiyor. Bunun en etkili yolu ise, mucize molekül ozonun sihirli ellerine kendimizi bırakmak. Üç günlük ozon terapi kürü, vücudumuzda birikmiş toksin ve kimyasalları okside ve detoksifiye eder, kan dolaşımı yoluyla da sağlıklı yapıda ve sıkılıkta deri oluşumunu sağlar. Aynı zamanda halsizliğimizin nedeni olabilecek virüs ve bakterilerin yok edilmesine yardımcı olur.


2. adım: Lipotowave tedavisi " İlk seansta farkedilir incelme"
Yıl boyunca belli bölgelere yerleşmiş fazlalıkların varlığından şikayetçiyseniz, yeni yılı istediğiniz kıyafetin içine girerek karşılamak için, vücudu bölgesel yağlardan kurtaran ve forma sokan lipotowave tedavisi uygulamalısınız.

Kadınlarda kilo artışına bağlı olarak, özellikle alt taraf kiloları olarak adlandırdığımız basen, bacak ve diz içlerinde bölgesel yağlanmalar ortaya çıkar. Göbek bölgesinde yoğunlaşan kilolar dikkat çekicidir. Bu durumlarda eğer çok fazla kilonuz yoksa, yani kilo fazlanız 5 ila 10 kilo arasındaysa lipotowave tedavisi şikayetçi olduğunuz bölgesel fazlalıklardan kurtulmak için etkili bir yöntemdir.

Lipoliz, yağ erimesi veya yağ azalması anlamına gelir. Lipoliz uygulamalarında son dönemde yağ hücreleri içinde önemli etkiye sahip "şok dalga" kombinasyonu ile geliştirilen lipotowave yöntemi, yağ hücrelerinin oldukça hızlı biçimde parçalanmasını sağlar.





3. adım: ARC "Işıl ışıl, dipdiri bir cilt"
2010’a damgasını vuracak yüz gençleştirme tedavisi "ARC", plateletten (pıhtılaşmaya yardımcı olan kan elemanı, trombosit) zengin plazma kullanılarak hücre yenilenmesi sağlayan çok yeni bir cilt gençleştirme tedavisi. Tedavinin bir diğer özelliği ise, ciltte meydana gelmiş kalıcı yara, sivilce ve su çiçeği izlerini iyileştirmesi.

Cilt gençleştirme tedavisinde yeni bir trend olarak doğan ARC, yani otolog hücre yenilenmesi tedavisi oldukça etkili bir uygulama olarak hanımları yeni yıla dipdiri bir tenle sokmayı hedefliyor.

Yöntemin uygulama şekli, kişinin kanının özel bir kite yerleştirilip plateleri ayrıştırıldıktan sonra ortaya çıkan plateletten zengin plazmanın, cilde minik enjeksiyonlar aracılığıyla deri altına verilmesinden ibaret. ARC tedavisiyle kök hücre bölünmesi ve çoğalması gerçekleşmektedir.

Cildi sağlıklı ve genç bir görünüme kavuşturmanın yolu cildin elastik ve kolajen lif sayısını arttırarak doğal ve kalıcı bir şekilde gençleştirmekten geçer. ARC hücre uyarımı ile hücrenin kendini tamir aktivitesini arttırmaktadır. Ayrıca, hücrede canlılığın devamını sağlayan metabolik olayları kontrol ederek cildin nem oranını yükseltmektedir.


Eller yaşı ele verir
Yaşlılık belirtileri yüzde gözlendiği kadar en çok ellerde de kendini gösteriyor. Genelde neştersiz kırışıklık ve cilt tedavileri, dekolte ve el yüzeyinin gençleştirilmesinde sınırlı kalıyor.

Ciltte lifting etkisi yaratarak, sarkma ve kırışıklara karşı geliştirilen ARC tedavisi bu soruna da çözüm getiriyor.


Ah şu gözaltı torbaları!
ARC otolog hücre yenilenmesi tedavisi aynı zamanda vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçiren, uyku ve beslenme düzeni bozuk, yoğun tempoda çalışan kadınların ortak şikayeti olan gözaltı morluk ve torbalarında da hızlı bir toparlama işlemi gerçekleştirmektedir.

ARC tedavisi ilk uygulamadan hemen sonra ciltte etkisini göstermekte, 4 seans sonunda ise kalıcı gençlik etkisi ortaya çıkmaktadır.



Dr. İsmail Ağar
www.ismailagar.com
0216 4149900


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER