Pudra.com 03.01.2012

Amerika’nın ilk anti-aging markası Frownies Türkiye'de!

Hollywood ve Broadway yıldızları arasında “günümüze kadar en iyi saklanan güzellik sırrı” olarak nitelendirilen Frownies artık Türkiye’de…

1889 yılında piyanist olan kızının yüzündeki kırışıklıkları yoketmek için Margaret Kroesen tarafından icat edilen Frownies, 122 yıldır tamamen doğal içeriğiyle kadınlar arasında bir efsane olarak yerini koruyor. Sağlıklı ve doğal bir “gençliğini koruma” yöntemi olarak nitelendirilen Frownies Yüz Bantları, NCY Kozmetik Ticaret tarafından Türkiye’de satışa sunuluyor.

Amerika’nın ilk anti-aging markası Frownies Türkiye'de!

Kimyasal katkı maddesi içermiyor
Tüm dünyada organik ve doğal yaşam tercihlerinin giderek yükseldiği günümüzde, kadınlar da güzelliklerini sağlıklı yollardan korumayı tercih ediyor. İçeriğinde kimyasal hiçbir ürün bulunmayan ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen Frownies’in ürün yelpazesinde yüz bantlarının yanı sıra kremler, nemlendiriciler ve koruyucular da yer alıyor.

İnternetten satılıyor
Türkiye pazarında www.frownies.com.tr web sayfasından satışa sunulan Frownies, aynı zamanda Amerika’dan dünyanın 25 pazarına ulaştırılıyor.

Frownies Yüz Bantları, “En İyi Kırışıklık Gideren Ürün” seçildi
Oprah “O” Dergisi, Ladies Home Journal ve Good Housekeeping dergileri tarafından “En İyi Kırışıklık Gideren Ürün” olarak seçilen Frownies Yüz Bantları, Renee Russo, Raquel Welch gibi ünlü yıldızlar tarafından uzun süredir kullanılıyor. Tüm dünyada güzellik uzmanı bloggerların ısrarla önerdiği, kadınların birbirine kulaktan kulağa tavsiye ettiği Frownies Yüz Bantları en etkin kırışıklık gideren ürün olarak tanımlanıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER