Pudra.com 17.10.2011

Bath & Body Works ilk defa Türkiye'de!

Amerika’nın önde gelen kişisel bakım ve koku markası ilk mağazasını İstanbul’da açıyor. İlk mağaza İstinye Park'ta, diğeri ise Bağdat Caddesi'nde açılacak.

Bath and Body Works, kokuyu eğlenceye dönüştürmeyi hedef haline getiren ve mağazaya yapılan her ziyaretin özel bir deneyim olmasına adanmış bir marka. En sofistike ve büyüleyici kokuları keşfedin, demo alanında canlandırıcı vücut jellerini ve scrub ürünlerini test edin ve sizin için en mükemmel ürünü bulmak için vücut losyonlarından ev kokularına kadar herşeyi deneyin!

Bath & Body Works ilk defa Türkiye'de!

Heyecan verici Bath & Body Works mağazalarında bulabileceğiniz koleksiyonlar;

- Signature Collection, her gün rahatlıkla kullanabileceğiniz, karşı koyamayacağınız ve makul fiyatları ile birbirinden özel 25’ten fazla kokuyu bünyesinde bulundurur. Her kadın için kendini şımartabileceği günlük vücut bakım ürünlerinden oluşur.



- Slatkin & Co., dünyadaki en iyi koku uzmanları tarafından geliştirilen yüksek kalitede mumlar ve koku yayıcılarının yer aldığı sofistike ev kokusu markasıdır.

- C.O Bigelow, özgün ürünler, güzellik çözümleri ve yıllar geçsede değişmeyen favoriler sunar. Marka 1838’de aile işletmesi olan bir eczanede yaratıldı. Geçmişte denenmiş ve güvenilir şifalı formüller bugün sorun çözen, şık ve şeçkin kişisel bakım ürün gruplarını oluşturur.

- Aromatherapy, rahatlatıcı etki veren bitkisel yağlar ve saf esanslar içeren kişisel bakım koleksiyonudur. Bu koleksiyon kokuları kullanarak kendinizi iyi hissettirecek vücut bakımı sağlar.

- True Blue Spa, Şımartan formülleri fonksiyonel aksesuarlarıyla birleştiren, kolay ulaşılabilir, erişilebilir ve içerik özellikli spa performanslı ürün koleksiyonudur. Bu ürünler spa’da geçireceğiniz bir güne alternatif olarak, aynı keyfi evinize getirir.

Markanın Türkiye’ye gelişi şerefine, açılış gününde Signature Collection ürünlerinden alışveriş yapan ilk 250 müşteriye Bath & Body Works koku dünyasını keşfetmek için hediye seti verilecektir.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER