Pudra.com 16.05.2012

Bir bardak selülit çayı alır mıydınız acaba?

Yazla birlikte ayna karşısına geçip "Neden bacaklarımda portakal kabuğu görünümü var,’’ deme mevsimi geldi. Selülit; şişman, zayıf, genç ve orta yaşlı tüm kadınların ortak sorunu! Selülite karşı içecek tarifleri Pudra.com'da.

“Sabah kalktım selülitlerim oluşmuş" diye bir şey yoktur. Sağlıksız yaşam koşulları, stres, dengesiz beslenme, fazla alkol alma, sigara tiryakiliği, bedensel hareketsizlik, hamilelik ve menopoz gibi dönemlerde hormonal seviyelerde meydana gelen iniş çıkışlar selülite neden olur” diyen ünlülerin güzellik koçu Biyolog –Kozmetolog Pervin Bulgak’ın selülit giderici içecek tarifleriyle vücudunuzu yaza hazırlayabilirsiniz.

Bir bardak selülit çayı alır mıydınız acaba?

Selülit çayı:
2 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı biberiye
2 yemek kaşığı kekik
1 adet limon
1 litre kaynar su

Limon küçük parçalara ayrılır, Kaynatılmış sıcak suyun içine tüm malzemeler ilave edilir ve üstü kapatılarak 20 dakika demlenir. Süzüldükten sonra yemeklerden 30 dakika önce 1 bardak içilir.

Selülit giderici içecek:
½ ananas
1 çay bardağı tarçın
2-3 adet karanfil
2-3 adet top karabiber ya da bir çay kaşığı toz karabiber
2 adet portakal

Kabukları soyulan ananas ve portakalın suyu sıkılır. Elde edilen meyve suyunun içine diğer malzemeler ilave edilir ve blendırdan geçirilir. Elde edilen karışım günde 2 kere yemeklerden bir saat sonra içilir.

Pervinbulgak.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER