@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.03.2014

Charlize Theron'ın cilt bakım sırrı

Doğallıktan yana olan Charlize Theron kusursuz cildiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte güzel oyuncunun 400 dolarlık cilt bakım sırrı.

86. Oscar Töreni'ne siyah Dior elbisesi ve Harry Winston tasarımı kolyesiyle damga vuran Charlize Theron'ın güzelliği herkes tarafından kıskanılıyor. Özel hayatında da doğallıktan yana olan Oscar ödüllü oyuncunun sağlıklı cildi fotoğraflarda parlıyor. Peki Theron böylesine güzel bir cilde sahip olmasının sırrı ne?

Charlize Theron'ın cilt bakım sırrı
Getty Images Turkey

Güzel oyuncu parlak cildini 400 dolarlık özel bir bakıma borçlu. Tören öncesinde de bu bakımı yaptıran Charlize, yaklaşık bir saatini bakım merkezinde geçiriyor. Ünlülerin güzellik uzmanı Joanna Vegas'ı tercih eden oyuncu üç aşamalı bir bakım sonucunda kusursuz bir cilde kavuşuyor.

Vegas tarafından uygulanan üç aşamalı bakımın ilk aşaması pırlanta tozlarıyla yapılan peeling. Cilde zarar vermeden kirli maddeleri temizleyen pırlanta peeling'inin ardından lifting etkisi gösteren Microcurrent isimli terapi uygulanıyor. Kirlerden arınan ve dolgunlaştırılan cilt vitamin deskteli oksijen terapisiyle nemlendiriliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER