@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.03.2015

Cilde nem veren mucizevi tohumlar

Mucize tohumlar artık sadece beslenmede değil mükemmel ciltlere ulaşmak için de kullanılıyor. Avon’un yeni serisi Nutra Effects içeriğindeki nar, chia ve cennet çiçeği tohumlarının özleriyle cildi nemlendiriyor ve sağlıklı, ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor.

Sağlıklı, ışıltılı, lekesiz ve her zaman genç görünen bir cildin formülünü mü arıyorsunuz? O zaman sizi Avon’un yepyeni Nutra Effects serisiyle tanıştıralım. Nutra Effects serisini özel kılan içindeki chia, nar ve cennet çiçeği tohumlarının özleri.

Cilde nem veren mucizevi tohumlar

Pudra.com editörleri olarak Avon’un Nutra Effects ürünlerini kullanmaya başladığımızdan beri çevremizdekiler cildimizdeki sağlıklı ışıldamanın nedenini soruyor. Tabii hemen sırrımızı paylaşıyoruz: Nar, chia ve cennet çiçeği tohumları… Bu tohumların hangisinin sizin için uygun olacağı cildinizin ihtiyacına bağlı.
avon nutra effects nemlendirici seri krem cilt bakimi
Son yıllarda beslenmede, modada, makyajda ve cilt bakımında doğallık trendi yükselişte. Ne kadar doğalsanız, çok kadar güzelsiniz... Avon’un gücünü chia, nar ve cennet çiçeği tohumlarından alan Nutra Effects serisini sevmemizin nedeni hem doğal içeriklerle üretilmesi hem de boya, paraben gibi kimyasalları içermiyor olması. Üstelik her ürün hassas ciltler üzerinde test edilmiş ve Omega 3 yağları, antioksidanları ve vitaminler içeriyor. Şimdi gelelim bu tohumların ne işe yaradığına...

chia tohumu avon nutra effectsNem veren mucize tohum: Chia
Maya dilinde ‘güç’ anlamına gelen ve kendi ağırlığının 12 katı kadar suyu içine hapsedebilen chia tohumu tam bir nemlendirme kalkanı oluşturuyor. Kuru ciltler için geliştirilen Nutra Effects Hydration ve karma ciltler için üretilen Nutra Effects Balance serileri yüzyılın süper besinleri arasında sayılan chia tohumlarıyla geliştirilmiş. Chia tohumu Omega 3, kalsiyum, antioksidan ve demir bakımından çok güçlü. Cilt üzerinde 48 saate kadar nemlendirme sağlıyor. Avon Nutra Effects Balance serisinde chia tohumunun yanı sıra kendi ağırlığının % 110 katı kadar cilt yağını absorbe edebilen mineral matlaştırıcı pudra kullanılmış. Mineral matlaştırıcı pudra, cildin nem dengesini koruyarak güzel ve mat görünüm sağlıyor.

nar avon nutra effects serisiNar tohumuyla gençleşin
Biz kadınlar kırışıklıkları hiç sevmiyoruz. Nar, tam bir kırışık açıcı. Avon Nutra Effects Ageless ve Ageless Advanced serilerinde nar tohumu kullanılmış. Ageless serisi, cilt yaşlanmasının ilk belirtileri olan ince kırışıklıkları ve sıkılık kaybını azaltıyor. Eşit olmayan cilt tonunu düzgünleştiriyor. Derin kırışıklıklar, sıkılık kaybı ve yaşlılık lekeleriyle savaşan Ageless serisi ise cildin koruyucu tabakasını güçlendiriyor.

cennet cicegi tohumu avon nutra effects serisiCennet çiçeği tohumuyla cildiniz ışıldasın
Her yaşta kadının ortak sıkıntısı cildin soluk ve mat görünmesi. Avon canlı ve parlak bir cilt için cennet çiçeği tohumlarının özlerini kullanmış. Nutra Effects Radiance serisindeki cennet çiçeği tohumu cildi canlandırıyor, eşitlenmiş bir cilt tonu sağlıyor. Pudra.com editörleri olarak çok beğendiğimiz Radiance serisini denemelisiniz, birkaç gün kullandıktan sonra aynada cildinizden yansıyan ışıltıyı hemen fark edeceksiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER