Pudra.com 26.01.2012

DDF uzmanları canlı olarak sorularınızı yanıtlıyor!

Yağlı bir cildim var nasıl bir temizleyici kullanmalıyım? Göz çevremdeki çizgilere nasıl çözüm bulabilirim? Lekelerimin görünümünü azaltmak mümkün mü? Tüm sorularınızı DDF’in Uzman Kozmetloğu Bilge Önder DDF Türkiye Facebook sayfasında yanıtlıyor.

Hepimiz canlı ve güzel görünen bir cilde sahip olmak ister ve kozmetik ürünlere dünyanın parasını dökeriz. Çoğu kez satın aldığımız ürünlerin cildimize uygun olmadığını fark eder ve hayal kırıklığı yaşarız. Bu sebeple cildimizi işin uzmanlarına analiz ettirmek ve kendimize uygun doğru bakım ürünlerini belirlemek büyük önem taşır.

DDF uzmanları canlı olarak sorularınızı yanıtlıyor!

DDF Türkiye Facebook sayfasında başlayan uygulamaya katılarak uzman görüşlerine oturduğunuz yerden ulaşmanız mümkün. DDF’in Uzman Kozmetloğu Bilge Önder, facebook sayfası üzerinden cilt bakımıyla ilgili her türlü sorunuzu canlı olarak yanıtlıyor ve size cilt tipinize uygun doğru ürünleri öneriyor.

Siz de oturduğunuz yerden bakımlı ve güzel görünmenin sırlarını keşfetmek istiyorsanız hemen DDF Türkiye Facebook sayfasını ziyaret edin!

Facebook: www.facebook.com/ross.ddf


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER