@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.10.2012

Dr. Murad'dan güzel olmak için 12 tavsiye

"Kadınları en iyi anlayan 50 erkekten biri" seçilen cilt bakım gurusu Dr. Howard Murad, kadınlara onlarca çeşit ürün önermek yerine herkesin hemen uygulamaya başlayabileceği 12 harika tavsiye veriyor.

Ünlü İngiliz gazetesi Observer tarafından dünyanın "kadınları en iyi anlayan 50 erkeğinden biri" seçilen Dr. Howard Murad, sadece bir cilt bakım gurusu değil aynı zamanda bir modern zaman filozofu. Muhteşem ürünleri olmasına rağmen güzel olmak için bundan çok daha fazlasının yapılmasını öğütlüyor.

Dr. Murad'dan güzel olmak için 12 tavsiye

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Dr. Murad ile altı gün geçiren Lüks Marka Danışmanı Özlem Güsar, Dr Murad'ın 12 güzellik ve mutluluk tavsiyesini Pudra.com için yazdı.


* Yeryüzündeki en önemli insan sizsiniz. Siz iyi olduğunuz sürece en değer verdikleriniz de daha iyi ve başarılı olacaktır.

* Her sabah kalktığınızda önce tacınızı takın ve sonra dışarı çıkın. Kendinizin ne kadar değerli olduğunu unutmayın.

* Her ne olursa olsun iyi bir gün yaşamayı seçmek varken kötü bir gün yaşamayı tercih etmeyin.

* Suyunuzu sadece içmeyin, yiyin; sebze ve meyve ne kadar çok tüketirseniz o kadar iyi; ne kadar çiğ tüketirseniz o kadar sağlıklı olur.

* Mutluluk her gün güzel bir şeyler görebilmektir, görmek için etrafınız bakın ve mutluluğu arayın.

* Her hafta kendinize minimum 2 saatlik bir randevu verin ve kendinizi şımartın. Ne kadar yoğun olursanız olun bu 2 saatten asla vazgeçmeyin.

* Kim olduğunuzu bulun ve kendiniz olun, asla başkalarına özenmeyin. Unutmayın, siz dünyanın en önemli insanısınız.

* Bir şey öğrenmek istiyorsanız başkalarından önce kendinize sorun ve kendi söylediklerinize kulak verin.

* Gülümseyin, gülümsemezseniz yanınıza sadece kendisini düşünen 'kişilikler' yaklaşabilir ve kalbinizi kırarlar.

* Mükemmeliyetçi olmayın. Unutmayın hep mükemmeli istemek sizi kötümserliğe sürükleyecektir. Bırakın bugün de makyajınız biraz aksın ve burnunuz kızarsın. Siz, siz olduğunuz için güzelsiniz.

* Çevre ile olan bütün göbek bağlarınızdan kurtulun ve yalnızca kendiniz için yaşayın. Kendinizi mutlu ettikten sonra herkes ve her şey çok daha güzel olacaktır. Her şey birbiri ile bağlantılı bunu unutmayın.

* Son öğüt de hayatının aşkını arayanlara; sizi sevecek büyük balığı yakalayana kadar küçük balıklarla boşa zaman geçirmeyin, keyifle bekleyin. Kendinizi, büyük balık karşınıza çıktığında onu fark edecek ve kıymetini bilecek şekilde ruhen hazırlayın.

Teşekkürler Dr. Murad!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER