08.04.2018

Göz kremi nasıl sürülmeli?

İnsanlarla iletişimimizin ilk noktası gözlerimiz. Peki gözlerimizin gençliğini ve canlılığını korumak için kullandığımız göz kremlerini doğru mu sürüyoruz?

Gözlerimizin gençliğini ve canlılığını korumak için kullandığımız göz çevresi bakım kremlerini doğru sürüp sürmediğinizi öğrenmek için haberimize mutlaka göz atın.

Göz kremi nasıl kullanılır?

​Göz çevresi çok ince olduğundan, kullandığınız kremden en fazla yararı almak için göz kreminin cildinize derinlemesine nüfuz etmesi gerekir. Bu nedenle cilt bakımında göz kremi, nemlendirici ve serumdan önce sürülmelidir.

Hadi şimdi "göz kremi nasıl kullanılır?" adım adım öğrenelim:
  • Göz kremini nemlendirici ve serumdan önce sürün.
  • Nemlendiriciyi sürmeden önce cildin göz kremini emmesine izin verin.
  • Göz kremleri diğer cilt bakım ürünlerine göre daha küçük moleküllere sahip olduğundan, ilk olarak nemlendiricinin göz çevresine değmemesi gerekir.
  • Göz bakım kremlerinin kullanma sırası kadar, uygulama şekli de göz çevresi bakımı için çok önemlidir.
  • Göz kremini yüzük parmağınıza az miktarda alarak tampon hareketleri ile küçük dokunuşlar yaparak uygulayın.
  • Göz kremini yayarak sürmek yerine bu küçük tampon hareketleri ile uygularsanız, göz çevresi bakım kremlerinden daha fazla sonuç aldığınız gibi, bu tampon hareketleri sayesinde göz çevrenize de masaj yaparak hücrelerin canlanmasına yardımcı olursunuz. 
  • Tabii bir de unutmadan, göz çevresi kremlerini uygulama yaptığınız yer de önemli. Göz çevresi kremleri alt ve üst kirpik diplerine daha yakın kullanıldığında daha fazla sonuç vermez. Bu nedenle uygulama yaptığınız bölge, haberimizin tam altında yer alan fotoğraftaki gibi olmalıdır. 
 
Göz çevresi kremleri nasıl sürülmeli?

İlgili haberlerimiz:

En iyi göz çevresi kremleri
Gözlerimizin ‘etrafında’ olup biten her şey bizi yakından ilgilendiriyor. En iyi göz çevresi bakım kremlerinden sizin için seçtiklerimiz Pudra.com'da.

Göz çevresi kreminin 5 yanlış kullanımı
Göz çevresi bakımı göz kremiyle başlar. Bu kremi doğru ve düzgün şekilde kullanmak önemlidir. Göz çevresi kremlerinin kullanımıyla ilgili işte 5 yanlış!

Göz çevresi kırışıklıklarını artıran 4 yanlış
Neutrogena, çoğu zaman farkında olmadan yaptığımız ve bu yüzden göz çevresi kırışıklıklarının artmasına sebep olan hataları belirlemiş. Pudra.com'da!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER