@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.11.2016

Sağlıklı bir cilt için Gülsha'yı keşfedin!

Sıkı ve tazelenmiş bir cilde uyanmak için, gülsha, yeni Gece Gül İksiri'yle, biz kadınlara gerçek güzellik uykusunu vaat ediyor...

Gün boyunca yıpranan cildimiz, geceleri yenilenmek ve güne taze bir başlangıç yapmak için uğraşıyor. Gece yatmadan cildimize ne kadar iyi bakım uygularsak, sabah uyandığımızda mükafatını o kadar güzel alıyoruz. Gülsha'nın yeni ürünü Gece Gül İksiri adı gibi gençlik vaat eden mucizevi bir iksir. Kırışıkları ve sarkmaları önlüyor, nemi hapsederek cildin su ihtiyacını karşılıyor. Cildin yapısını güçlendirmeye ve elastikiyetini artırmaya yardımcı oluyor.

Sağlıklı bir cilt için Gülsha'yı keşfedin!

Gülsha Gece Gül İksiri nasıl kullanılıyor?
Gece cilt bakım ritüeline Gülsha'nın Arındırıcı Gül Tozu ile başlanıyor. Su ve gül tozunun köpüksü karışımıyla derinden temizlenen cilt, durulandıktan sonra, tonik olarak kullanılan Gülsha Tam Gülsuyu ile Gece Gül İksiri uygulamasına hazırlanıyor. Son adımda Gülsha Gece Gül İksiri’nden birkaç damla avuç içine damlatılıyor; yağ, dairesel hareketlerle masaj yapılarak tüm yüze yediriliyor. Boyun ve dekolte bölgesine de uygulanabilen Gülsha Gece Gül İksiri’nin, cildin kendini onarım sürecine destek olabilmesi için yatmadan önce kullanılması tavsiye ediliyor.
Sağlıklı bir cilt için Gülsha'yı keşfedin!
Gülsha Gece Gül İksiri (18 ml): 124 TL
(Kasım ayı boyunca özel tanıtım fiyatı 109 TL)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER