09.10.2017

Kalıcı Ojeyle Kalıcı Rahatlık

Oje sür, kurumasını bekle, çıkar, tekrar sür... Bu döngü her gün böyle uzar gider. Peki ya kalıcı ojeyle?

Her kadın oje sürmeyi sever. Rengarenk olmasa bile açık renk oje sürerek temiz ve bakımlı ellere sahip olmak mutluluk verir. Tabii her güzelin bir kusuru olduğu gibi ojelerin kusuru ise çabuk bozuluyor, çıkıyor olması. Her gün oje tazelemek çoğu kadına vakit kaybı gibi gelir, düşününce birkaç kat sürüp kurumasını beklemek pek de kolay bir iş değil. Durum böyle olunca kalıcı oje kaçınılmaz oluyor. Her gün tazeleme sorunu ortadan kalktığı gibi tırnaklarınız uzun süre bakımlı kalıyor. "Ben her gün farklı renk oje sürerim" derseniz durum başka tabii…

Kalıcı oje

Uv teknolojisi sayesinde kalıcı ojeler sürülür sürülmez kuruyor. Böylece sıkıcı bir bekleme süreci olmuyor. Oje sürülmeden önce manikür yapılması daha iyi sonuç elde etmenizi sağlıyor. Kullanım süresi ise 3 ila 4 hafta arasında değişiyor.
 
ojeUnutmamanız gereken bir başka durum ise, kalıcı ojenizi çıkarmak için tekrar kuaförünüze gitmek. Çünkü bu ojeler aseton ile çıkmıyor. Kalıcı ojeyi çıkarma işlemi yine bir güzellik merkezinde gerçekleşiyor. Oje çıkarma solüsyonu özel bantlara dökülüp 10 dk tırnak üzerinde bekledikten sonra oje tırnaktan kalkıyor ve temizleniyor.
 


Kalıcı ojede renk tercih ederken kıyafetlerinizle uyumlu olmasına önem gösterin. Açık renkli ojeler tercih etmek yararınıza olacaktır. En çok tercih edilen ise french işlemidir. Çünkü o gün kırmızı bir oje sürmek istediğinizde kalıcı ojenin üzerine normal kırmızı ojenizi sürüp akşam asetonla çıkarabilirsiniz. Bu durum hiçbir zarara yol açmaz. 
 
Düşünülenin aksine kalıcı ojeler, normal ojelere göre daha az zararlıdır. Yavaş uzayan tırnakların uzamasını sağlayarak, tırnakları sertleştiren özelliği sayesinde kırılması neredeyse imkansızdır.
 
Tırnağınızın uzun süre havasız kalmaması için işleme belli süre ara vererek tırnakları dinlendirirseniz hiçbir sorun yaşamazsınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER