Pudra.com 06.11.2014

Kendinizi şımartın

Bu hafta sonu evde kendinizi şımartın. Kendinize ayırdığınız tek bir gün ve uyguladığınız bakımla cildiniz güzelleşecek, ruhunuz arınacak. Kendinizi tatilden yeni dönmüş gibi hissedeceksiniz.

09:00

Kendinizi şımartın
Kalkma vakti

Haftasonu mutlaka iyi uyuyun. Sekiz saat ve belki biraz daha fazla uyumak için program yapın. Alarmları kapatın. Normalden daha fazla uyuyup uyandığınızda dolaşım sisteminizin toparlanması biraz vakit alabilir. Yataktan hemen kalkmayın. Yatakta birkaç sayfa kitap okumak size iyi gelebilir. Zevkle gerinin ve gülün. Gülmek beyninize oksijen depolayacak ve mutluluk hormonu serotonin seviyesini artıracak. Bu şekilde geçireceğiniz bir dakikanın 45 dakika boyunca yapacağınız gevşeme hareketleri kadar etkili olduğunu unutmayın.

10:00
Bol vitaminli kahvaltı

Güne vitamin dolu ama süt ve süt ürünlerinden uzak bir kahvaltıyla başlayın: Muz ve elmanın kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın. Bir kase müsliye muz, elma ve kuru üzüm ekleyip karıştırın. Tadını arttırmak için biraz bal ve portakal suyu ekleyebilirsiniz.

10:30
Yenilenme zamanı

En sevdiğiniz müziği açıp duşa girin. Kendinize büyük bir iyilik yapın ve tüm vücudunuza dairesel hareketlerle yumuşakça peeling uygulayın. Ölü derileri sünger yardımıyla atın, inatçı pürüzleri giderin. Sonuç: Yumuşak, bebek gibi pembe bir cilt! Arındırıcı özelliği olan bir şampuanla saçlarınızı zararlı kalıntılardan kurtarın. Tavsiyemiz: Saçınızda bakım ürününü bekletirken başınıza havlu sarın. Isı sayesinde bakım ürünlerinin daha etkili olmasını sağlayacaksınız.

11:30
Cildinizi şımartın

Şimdi sıra vücudunuzun su ihtiyacını gidermede. Vücudunuzu tam kurulamadan, dairesel hareketlerle vücut kremi sürün ve yumuşacık bornozunuza sarılıp emilmesini bekleyin.

12:00
Yüzünüze nem depolayın

Cilt ancak yeterince nem kazandığında güzel ve parlak görünür. Soğumaya başlayan sonbahar havalarında cildimiz en çok neme ihtiyaç duyuyor. Nemlendirmede en önemli kural, cilt tipinize uygun kremi seçmek. Normal veya karma cilde sahipseniz, AVON Anew Hydro-Advance Nemlendirici Krem SPF15’i kullanabilirsiniz. Hydra-Power teknolojisi ile cildi yüzeyden nemlendiren ürünlerin aksine, suyun cilde hapsedilmesini sağlayarak, cildin nem dengesini düzenliyor. Cilt daha nemli, yumuşak, pürüzsüz ve rahatlamış görünüyor. Kuru bir cildiniz varsa, AVON Anew Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem’i deneyin. İçeriğindeki yeni teknolojiler sayesinde hasar gören kuru ciltleri besleyip nemlendiriyor.

13:00
Sağlıklı bir sandviç

Bakım gününüze lezzetli bir öğle yemeği molası vermenin vakti geldi. Beyaz undan yapılan her şeyden bugün uzak durabilirsiniz sanırız. Tam tahıllı iki ekmek diliminin arasına peynir, roka, turp ve biber koyarak kendinize sağlıklı bir sandviç hazırlayın. Biraz karabiberle zenginleştirin.

14:00-19:00
Bugün strese yer yok. Akşamki davete hazırlanmak için daha çok vaktiniz var. Biraz kitap okuyun, dergileri karıştırın. Hatta biraz yoga yapın ve gevşeyin.

19:00
Prensesler gibi olun

Hoş bir müzik açıp, ojenizi sürerken şarkıyı mırıldanın. Makyajınızı özenle yapın ve saçlarınıza istediğiniz şekil verin. Bir fincan papatya çayıyla rahatlayın.

20:00
Büyük gece

Gecenin tadını çıkarın ve “Tatilden yeni mi döndün?!” diyenlere gülümseyin. Bugün kendiniz için çok şey yaptınız.

Avon'un Cilt Bakımı sitesinde daha detaylı bilgi bulabilirsiniz:ciltbakim.avon-turkiye.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER