03.12.2017

Kışa özel cilt bakım ürünleri

Özellikle kışın soğuk havalarda görülen cildin pul pul dökülmesi, dudağın çatlaması gibi sorunlara çözüm olacak ürünleri sizler için sıraladık.

Kış aylarında vücudunuz, elleriniz ve dudaklarınız soğuk havanın etkisiyle kurur, çatlar. Kullanacağınız ürünleri sizi kışın çetin şartlarına koruyacak ürünler olmasına dikkat ederek seçmelisiniz. 

Kışa özel cilt bakım ürünleri

1) The Body Shop - C vitaminli Ekspres nemlendirici
Kış aylarında burun çevresinin kuruması, sertleşmesi, vitaminsiz kalması söz konusu olur. Body Shop'ın C vitamini içeren nemlendiricisi kurumuş ve kurumaya yatkın bölgeler için son derece kullanışlı bir ürün.
nemlendirici
2) Vaseline - Sprey vücut nemlendiricisi
Vücudunuzun kuruyup pul pul dökülmemesi için nemlendirmeniz çok önemli. Banyodan sonra uzun uzun nemlendirici sürmek size zor geliyorsa Vaselin'in sprey nemlendiricileri pratik bir çözüm olacak.

 vaseline
3) Bebak - Acıbadem sütü
Bebak, gözünüze yumuşak tampon hareketlerle uyguladığınız zaman asla yanma hissi yaratmıyor. Suya dayanıklı makyajı dahi kolaylıkla çıkarıyor. İçerdiği badem sütü sayesinde soğuk kış günlerinde kirpik ve göz çevrenize doğal bir bakım da sağlamış oluyor.
bebak

4) Pot O'Miracle - Dudak nemlendiricisi
Kış aylarında dudağınızda oluşacak çatlamalara karşı kullanacağınız nemlendiricilerin içeriği daha yoğun olmalıdır. Bunun için Pot O'Miracle, Lip Revitalizer dudak balmı iyi bir tercih olabilir.

Shea ve badem yağı da içerdiğinden çok iyi nemlendirici özelliğe sahip olan Pot O'Miracle - Dudak nemlendiricinin kullanıcılar arasında, uçuk tedavisinde de etkili olduğunu söyleniyor. Yine ürünü kullanan kişiler yaraları çok kısa zamanda iyileştirdiğinden bahsediyor. Ürünün içindeki % 2 oranında nane yağı da dudak dolgunlaştırıcı etkiye sahip.
 
Pot O'Miracle
5) Neutrogena Hydro Boost Yorgunluk Karşıtı Göz Kremi 

Neutrogena’nın göz altı bakım kremi yorgunluk karşıtı olması sayesinde her zaman kurtarıcınız olacak bir ürün. Kışın grip, nezle gibi enfeksiyonlara yakalandığınızda göz altlarınız için bire bir!
goz_alti

6) Johnson's Baby - Vazelin
Kış aylarında ayaklarınız uzun süre kapalı ayakkabıda ve çorabınızın içerisinde kaldığı için yaz aylarına göre daha fazla bakım yapmalısınız. Bunun için vazelin kullanabilirsiniz. Özellikle topuklarınızda oluşan çatlaklar için gece yatmadan önce ayaklarınıza vazelinle masaj yapmanız yeterli olacaktır. Johnson's Baby'nin aloe vera özlü vazelini besleyici özelliği sayesinde çatlayan yerler için daha etkili olacaktır.
vazelin

7) Bioderma - Sensibio
Soğuk kış günlerinde özellikle sabah kalktığınızda yüzünüzü buz gibi soğuk suyla yıkamak istemezsiniz. O günlerde Bioderma'nın solüsyonunu pamuk yardımıyla kullanmanız yeterli olacaktır. Ayrıca yüzünüzün daha canlı görünmesini sağlayacaktır.
 
sensibio

8) Otacı, argan el ve tırnak bakım kremi
Soğuktan en çok etkilenen yerlerden biri de eller oluyor. Bu durumda yağ içeren nemlendiriciler daha etkili. Saçlara iyi gelmesiyle bilinen argan yağı, Otacı'nın bu ürünüyle el ve tırnaklarda da etkisini gösteriyor.
 
otacı
 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER