Pudra.com 27.04.2015

Lierac Hydragenist Serisi ile taptaze bir cilt

İlk kırışıklıkların ortaya çıktığı 30'lu yaşlarda cilt ekstra özen istiyor. Lierac'ın yeni nemlendirici serisi Hydragenist cilde oksijen depoluyor, taze ve sağlıklı bir görünüm veriyor.

Artık hepimiz biliyoruz ki, cildi her gün nemlendirmek ilk altın kural. Güzel ve kusursuz bir cilde sahip olmanın yolu, cildi doğru şekilde nemlendirmekten geçiyor. Yapılan son araştırmalarda oksijenin cildi nemlendirmede büyük rol oynadığı ortaya çıktı. 30’lu yaşlardan itibaren ciltteki oksijen miktarı azalmaya başladığı için cilt nemini ve tazeliğini kaybetmeye başlıyor. Bunun sonuncunda da ciltte sarkmalar, ince çizgiler ve kırışıklıklar meydana geliyor. Yaşlanma karşıtı alanda uzman Lierac, bu araştırma sonuçlarından yola çıkarak, cildi maksimum seviyede nemlendirmek ve cildin nefes almasını sağlamak için Hydragenist serisini geliştirdi.

Lierac Hydragenist Serisi ile taptaze bir cilt

İçeriğinde oksijen veren hücreleri harekete geçiren; biomimetik oksijen, hyaluronik asit ve vernonia yapraklarından oluşan Hydra O2 kompleks bulunan seri, cilde kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Anında cildi nemlendiren Hydragenist serisi ince çizgiler ile kırışıklıkları azaltırken, daha dolgun, ışıltılı ve taze bir görünüm sağlıyor. Mayıs ayından itibaren eczanelerde bulabileceğiniz Hydragenist, cilde oksijen veren ilk nemlendirici cilt bakım serisi olma özelliğini taşıyor. Hydragenist, doku oksijenizasyonu tekniğinden esinlenerek saf oksijen, hyaluronik asit ve vitaminlerle cilde yoğun bir nem veriyor.
lierac hydragenist serisi nemlendirici guzellik bakim 30lu yaslar
Hydragenist serisinde hangi ürünler var?
Hydragenıst Moisturizing Serum Oxygenating Replumping, oksijen veren dolgunlaştırıcı ve nemlendirici serum, 185 TL.
Hydragenist Moisturizing Rescue Balm Oxygenating Replumping, oksijen veren dolgunlaştırıcı ve yoğun nemlendirici balsam, 165 TL.
Hydragenist Moisturizing Cream-Gel Oxygenating Replumping, normal ve karma ciltler için oksijen veren dolgunlaştırıcı, nemlendirici krem, 165 TL.
Hydragenist Moisturizing Cream Oxygenating Replumping, kuru ve çok kuru ciltler için oksijen veren dolgunlaştırıcı, nemlendirici krem, 165 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER