Pudra.com 13.06.2014

Natalie Portman’ın güzellik sırları

Oyunculuğu, doğallığı, güzelliği ve mutlu evlilik hayatıyla son yılların parlayan yıldızı Natalie Portman’ın güzellik sırları Pudra.com’da.

Başarılı oyuncu, güzel kadın, iyi anne gibi birçok iyi sıfatla adı özdeşleşen ve Miss Dior parfümün yüzü olan Natalie Portman güzelliği ve doğallıyla her ortamda dikkat çekmeyi başarıyor. Makyaj yapmayı sevmiyor fakat her zaman cildinin sağlıkla parlamasını sağlıyor. Güzel oyuncu güzellik rutinlerini, en sevdiği makyaj ürünlerini ve formunu nasıl koruduğunu anlatıyor.

Natalie Portman’ın güzellik sırları

Neden fazla makyaj yapmayı sevmiyorsunuz?
Mümkün olduğunca az makyaj yapmayı ve doğallığı seviyorum. Makyaj yapmak çok vakit alıyor. Yalnızca özel durumlarda ve kendimi çok şık hissetmek istediğim zamanlarda makyaj yapmayı seviyorum. Bu bana göre daha gösterişli ve yapmacık bir durum, fakat günlük hayatta yalnızca kendim olmak istiyorum.

Makyaj çantanızın olmazsa olmazları, günlük ürünlerden bize birkaç örnek verebilir misiniz?
Pawpaw dudak balsamına bayılıyorum. En yakın arkadaşım Avustralya’da yaşıyor ve bana bu dudak balsamından gönderiyor. Ayrıca, yanımda bir DiorSkin Nude Compact ürünü taşımayı da seviyorum.

Genel olarak, ruj kullanmayı mı gölgelendirme yapmayı mı tercih edersiniz?
Dudaklarımdansa gözlerime makyaj yapmayı daha çok tercih ediyorum. Her zaman doğal dudak rengime yakın renk tonlarını kullanmayı tercih ediyorum. Çok özel durumlar için kırmızı ruj kullanıyorum.

En sevdiğiniz güzellik uygulaması nedir?
Akupunktur yaptırmayı seviyorum. Güzellik uygulaması ile ilgili herhangi bir fikrim yok fakat akupunkturu bir rahatlama yöntemi olarak kullanıyorum. Bana göre rahatlıyorsanız daha iyi görünüyorsunuz. Ayrıca, manikür yaptırmak da her zaman iyi hissetmemi sağlar. Masaj yaptırmayı da severim. Şımartılmaktan kesinlikle çok hoşlanıyorum.

Favori gece parfümünüz hangisi?
Şu anda, bahçemde açan portakal çiçeklerini tercih ediyorum, inanılmaz bir gece kokusu oluşturuyorlar.

Başkalarından aldığınız en iyi güzellik önerisi nedir?
Kaşlarımı almamam, aslında bu durumu fazla abartmamam önerilmişti. Doksanlarda, herkes kaşlarını çok ince şekilde alıyordu ve bir fotoğraf çekimi sırasında birileri bana “Asla kaşlarına dokunmalarına izin verme!” dedi.

natalie portman

Güzellik rutininiz açısından bakıldığında annelik sizde neleri değiştirdi?
Şimdi artık her şeyin daha basit olması gerekiyor! Ve tabii daha kısıtlı vaktim olduğundan çok daha çabuk olması gerekiyor. Ayrıca, kullandığım her şeyin kimyasal içermediğinden de emin olmak istiyorum. Ürünlerin oldukça temiz olması gerekiyor, çünkü biliyorsunuz çocuğunuz cildinizi ya da ellerinizi ağzına götürebilir. Oldukça toksik olabileceğinden ojeler de benim için büyük bir sorun.

Hamilelik boyunca nasıl bir güzellik rutini uyguladınız?
Karın bölgemi her gün bazı yağlarla ovaladım. Organik ürünler üreten bir şirket olan Pai’den aldığım kabak çekirdeği yağını beğendim.

Doğum yaptıktan sonra bu formunuzu nasıl geri kazandınız?
Haftada 3-5 kere koşuyorum. Koşmanın bana verdiği hissi seviyorum. Bana iyi bir enerji ve odaklanma sağlıyor, kendimi daha iyi hissediyorum. Yüzmeyi de severim.

Tam bir vejetaryensiniz. İçten gelen güzelliğe inanıyor musunuz? Doğru beslenme dış görünümü etkiler mi?
Kesinlikle etkiler. Ne yediğime bağlı olarak cildimde görülen farklılıkları söyleyebilirim. Açıkçası ne kadar su içerseniz cildiniz de o kadar nemlendirilmiş bir görünüme kavuşur. Bazen de diyeti bırakıyorum ve o zaman cildim çok daha iyi görünüyor.

Cildinizin ışıltısını sürdürmek ve cildinizi korumak için neler yapıyorsunuz?
Dışarıdayken her zaman güneş koruma ürünü kullanıyorum.

Küçükken anneniz size nasıl güzellik önerileri verdi?
Çok şanslı bir kızım. Annem beni yalnızca iyi bir insan olmam için teşvik etti, çünkü iyilikti onu bu kadar güzel yapan, anneme baktığınızda birçok iyiliği bir arada görürsünüz. Bence anneannem, annemle güzellik hakkında çok fazla konuştuğu için muhtemelen annem bu konu hakkında konuşmak istemedi. Çünkü hala çok güzel olan anneannem makyaj yapmayı ve mücevherleri çok seviyor. Kendisi de çok güzel olan annemse anneannemin tam tersi.

Bir kadının içeriden gelen bir ışıkla parıldaması için ne yapması gerekir?
Ne yediğinize, evreni ve dünyadaki diğer varlıkları nasıl etkilediğinize dikkat etmek kesinlikle iyi bir başlangıç.


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER