@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.04.2013

Scarlett Johansson'un kusursuz cildinin sırrı

Scarlett Johansson kusursuz ve pürüzsüz gözüken cildinin sırrını açıkladı. Biliyoruz, bu sırrı öğrendikten sonra hemen mutfağa koşacaksınız!

Annelerimizin, anneannelerimizin kullandığı doğadan gelen mucizelerin tüm dertlere deva olduğunu içten içe biliyoruz, ama kabul etmiyoruz. Daha çok paralar vererek aldığımız cilt bakım ürünlerini deneyip yanılırken kozmetik denizinde kaybolup gidiyoruz. Ama arada sırada duyduğumuz mucizelere şaşırmaktan yine de kendimizi alamıyor, ne yazık ki sonrasında denemeyi ihmal edip bu önemli bilgileri hafızamızdan siliyoruz.

Scarlett Johansson'un kusursuz cildinin sırrı
Getty Images Turkey

İşte size yine öyle basit ama önemli bir bilgi vereceğiz. Daha doğrusu bunu biz değil, Scarlett'ten öğreneceksiniz. Güzel oyuncu Elle İngiltere dergisine verdiği röportajda, yüzünü elma sirkesiyle temizlediğini itiraf etmiş. Organik cilt bakımı konusunda girdiği araştırmaların sonucunda, kimyasallardan uzak durmaya karar veren oyuncu, dermatoloğuna da danışarak yüzünü elma sirkesiyle temizlemeye başlamış.

Kokusu biraz rahatsız edici olsa da, sağlık için yapılmayacak şey yoktur diyor, sizi elma sirkesinin mucizelerini denemeye davet ediyoruz. Eğer hassas bir cildiniz varsa, bir sorun yaşanmaması adına, bütün cildinize uygulamak yerine önce küçük bir nokatada deneme yapmanızı öneriyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER