15.02.2011

Siyah noktalardan doğal formüllerle nasıl kurtulabiliriz?

Ah o başa bela siyah noktalar! Hangimiz bu küçük siyah noktalarla uğramamışızdır ki? Suna Dumankaya, doğal formüllerle onlardan kurtulacağımızı söylüyor.

Siyah noktaların oluşması için illa ki yağlı ve sivilceli bir cildinizin olması şart değil. Tıkalı gözenekler ve iyi temizlenmeyen bir cilt de siyah nokta oluşturabilir. Piyasada kullanabileceğiniz bir çok ürün var elbette ama onlardan doğal yollarla kurtulmaya ne dersiniz?

Siyah noktalardan doğal formüllerle nasıl kurtulabiliriz?

Güzellik uzmanı Suna Dumankaya, siyah noktalardan doğal formüllerle nasıl kurtulabileceğimizi Uzman Tv'ye anlattı. Bu güzel videoyu sizlerle paylaşıyoruz.


Siyah noktalardan doğal formüllerle nasıl kurtulabiliriz?

UzmanTV



Cilt temizliğinin olmazsa olmazlarından biri toniktir. Tonik, siyah noktalarla savaşta önemli bir silahtır. Yüz temizliğimizi tamamlar ve gözenekleri sıkıştırır. Konuyla ilgili yazımızı mutlaka okuyun: Cilt temizliğinde tonik ne işe yarar?


Eğer yeni bir tonik arıyorsanız veya daha önce hiç kullanmadıysanız, işte "En iyi tonikler" listemiz: En iyi tonikler


Geniş gözenekler cildimizi kötü gösterdiği gibi, sivilce ve siyah nokta gibi cilt problemlerine de davetiye çıkartır. Gözenekli bir cildiniz varsa, onlardan kurtulmak için pudra.com'un tavsiyelerine göz atın: İri gözenekler nasıl görünmez olur?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER