› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.07.2018

Ameliyatsız burun estetiği yöntemleri

Gülse Birsel gibi ünlü isimlerin de yararlandığı dolgu yöntemleri sayesinde, ameliyat masasına yatmadan, narkoz almadan ameliyatsız burun estetiği mümkün!

İZLE: AMELİYATSIZ BURUN ESTETİĞİ NEDİR?👇 
Yaz aylarında uzmanlar estetik ameliyat yapılmasını önermiyor. Ancak burun estetiği için ameliyatsız yöntemler de var. UZMANTV'nin uzmanlarından Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. M. Nebil Bozdoğan, ameliyatsız burun estetiği yöntemlerini açıkladı.

Ameliyatsız burun estetiği yöntemleri

Ameliyatsız burun estetiği, burun kemerini gizlemek, burun ucu düşüklüğünü gidermek ve varsa asimetrileri azaltmak için yapılır. Gülerken burun düşüklüğü yaşayan ve kanatların açılmasından şikayet eden kişilerin de bu şikayetleri ameliyatsız burun estetiği ile yine giderilebiliyor. Ayrıca daha önce bir burun ameliyatı geçirmiş ancak revizyon ameliyatı gerektiren burunlarda da çoğu zaman ameliyatsız bir şekilde düzelme sağlanabiliyor.
 
Ameliyatsız burun estetiği yöntemlerinde hyalüronik asit dolguları, botoks gibi pek tanıdık estetik yöntem bir arada kullanılıyor. Tabii ki bu yöntemler ancak burun estetiği konusunda deneyimli, pek çok vaka görmüş uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilirse başarılı oluyor. 

Gülse Birsel de dolgu yöntemlerinden yararlanıyor...

Gülse Birsel kemerli burun dolgusuBurun kemerini gizlemek ve burun ucunu kaldırmak için ağırlıkla hyalüronik asit dolguları kullanılıyor. Örneğin burun kemeri belirgin olan ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, kalıcı estetik operasyonlar yerine burnu için dolgu uygulaması yaptıran isimlerden biri. (Kaynak) Bu tür dolgular sayesinde hem ameliyat masasına yatmak zorunda kalmıyor hem de arzu ettiğiniz görünüme kavuşabiliyorsunuz.

Burun kemerini gizlemek ve burun ucunu kaldırmak için hyalüronik asit dolgusunda, kişiye uyuşturucu krem uygulamasını takiben dolgu yapılırken kontrol tamamen kişinin kendisinde oluyor. Öyle ki işlem sırasında doktorunuzla birlikte aynadan bakıp onu yönlendirmeniz mümkün . Bu işlemler esnasında uyuşturucu krem sayesinde kişi neredeyse ağrı hissetmiyor ve işlemi çoğu zaman küçük dokunuşlar şeklinde algılıyor. 

Op. Dr. Nebil Bozdoğan, ameliyatsız burun estetiği yöntemlerinin avantajlarını şu şekilde açıklıyor: "Ameliyatsız burun estetiğinin en büyük avantajı kişinin işlem sırasında uyanık olup sürece müdahil olabilmesidir. Böylece ortaya çıkacak olan sonucu doktorla birlikte aşamalı olarak tamamlamış olmak söz konusudur. Bu da ameliyatsız burun estetiği olan kişinin isteğine en yakın sonucu almayı hızlı bir şekilde kolaylaştırmaktadır."

Burun ucu düşüklüğünü ve burun kanatlarınızın açılmasını botoks ile engelleyebiliyorsunuz!
 
Op. Dr. Nebil BozdoğanEstetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. M. Nebil Bozdoğan, yine radikal bir değişiklik aramayan ancak gülerken olan burun ucu düşüklüğü ve kanatların açılması gibi durumlardan rahatsız olan kişilere de küçük dozlarda Botox uygulaması yapılarak küçük bir işlemle düzelme sağlanabileceğini belirtiyor.

Op. Dr. Bozdoğan, işlem sonrasını şu şekilde açıklıyor: "Bu işlemler sonrasında kişi hemen günlük hayatına dönebilir, günlük işlerini kolaylıkla takip etmeye devam edebilir. Uyuşturucu kreme alerji olması, iğne yerlerinde aşırı hassasiyet gibi çok nadir karşılaştığımız durumlar dışında iyileşme süresi yoktur. En iyi sonucu almak için bu işlemleri bazen 1-2 hafta arayla olmak üzere 2 uygulama olarak yapmak gerekebilir. "

Pek çok farklı estetik yöntem üzerine UZMANTV'de videoları bulunan Op. Dr. Nebil Bozdoğan'ın daha fazla videosu için buradaki UZMANTV linkine tıklayabilir, profilini ziyaret edebilirsiniz.

Yazan: Selen Serdaroğlu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER