› 
 › 
26.02.2019

Bella Hadid etkisi yaratan Balerina Lifting

Acısız ve ameliyatsız bir uygulama olan Balerina Lifting, ünlü model Bella Hadid'in gergin ve pürüzsüz görünümüne sahip olmayı vadediyor.

Doğal görünümlü, sağlıklı ışıldayan ve gergin bir cilde kavuşmanın yeni formülü açıklandı. Dünyaca ünlü manken Bella Hadid’in çok konuşulan yüzü ve yüz hatlarının güzellik sırrı güzellik ve estetik dünyasının merceği altında. Tüm kadınların sahip olmak istediği ferah ve enerjik görünümün yolu ise ‘Balerina Lifting’ yöntemi. Güçlü ve dikkat çekici bir görünüme kavuşturan uygulama yüz, boyun ve çene hattındaki gerilme etkisini gözle görülür şekilde sağlıyor.

Bella Hadid etkisi yaratan Balerina Lifting

Ameliyatsız gençleşme teknolojisinde son nokta olarak tarif edilen ve Bella Hadid etkisi yaratan "Balerina Lifting" uygulamasını gerçekleştiren Medikal Estetik Hekim Dr. Saliha Sönmezateş, Balerina Lifting uygulamasını şu şekilde açıklıyor:

"Yaş ve çevresel faktörlere bağlı olarak zamanla kolajen liflerin arasının açılması ve elastikiyetini kaybeden ciltler için özel tasarlanmış mikro iğneler ile cilt altına radyofrekans enerjisi verilerek kollajen liflerin yoğunlaşması sağlanıyor. Mikro iğnelerin cilt yüzeyine radyofrekans dalgalarının tüm cilt katmanlarını uyarması ile başlayan doğal iyileşme süreci sonunda daha volümlü, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt görünümü kazandırıyor ”

Uygulamanın adının balerinlerden geldiğini belirten Sönmezateş, "balerinlerde saçlarını topuz olarak topladıklarında ciltlerinde pürüzsüz bir gerginlik ve canlılık oluyor ‘Balerina Lifting’ uygulaması da bunu sağlıyor" diyerek, Bella Hadid’in yüz güzelliğine kavuşmak isteyen herkes için formülü açıkladı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER