› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.02.2015

Estetikte son trend: 3 Nokta Yöntemi

Yüz estetiğinde cerrahi müdahalelere alternatif olan 3 Nokta Yöntemi, 30 dakika gibi kısa bir sürede gergin, duru ve daha genç bir cilt vaat ediyor. Dr. Enis Keskin 3 Nokte Yöntemi hakkında merak edilenleri anlatıyor.

Botoks ve dolgu uygulamalarının yeterli olmadığı durumlarda; kaş kaldırmada, elmacık kemiklerini belirginleştirmede, çene ve yüz ovalini toparlamada, gıdı ve boyundaki elastikiyet kayıplarını gidermede “Üç Nokta Yöntemi” genç ve diri bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Zamanla yıpranan ve esnekliğini kaybeden yüzün orta kısmı, yanaklar, çene altı ve kaş düşüklüğü gibi problemlerden kurtulmanın en kısa yolu artık Üç Nokta Yöntemi'nden geçiyor. Özel Bliss Maçka Polikliniği'nden Dr. Enis Keskin iple askılama yöntemi ve yüz estetiği ameliyatlarını tarihe karıştıran 3 Nokta Yöntemi'ni anlattı.

Estetikte son trend: 3 Nokta Yöntemi

3 Nokta Yöntemi nedir?
Üç Nokta Uygulaması cilt üzerindeki üç noktadan yapılıyor. Bu yöntem, diğer iple yüz asma teknikleri ile karşılaştırıldığında içeriğinde bulunan polilaktik asit sayesinde ciltte ciddi bir lifting ve kolajen stimülasyonu sağlayarak uzun vadeli, çok daha etkili ve hızlı bir sonuç alınmasını sağlıyor.

3 Nokta Yöntemi nasıl uygulanıyor?
Yüzdeki esnekliğini kaybetmiş cilt altı yağlı dokuya iğne yardımıyla tek noktadan girilerek; kolajen artırımını sağlayan özel iplerin iki yöne yerleştirilmesiyle uygulanıyor. Bu uygulama sonrasında, çift yönlü koniler ile cilt altı kolajen dokusu hızla artıyor, gençlik hücreleri hızla devreye girdiği için ciltte dolgunluk, parlaklık ve nem artışı sağlanıyor. Ayrıca mekanik olarak da cilt geriliyor ve gençleşiyor. Diğer askılama yöntemlerinden farklı olarak bu yöntem cildin tamamına değil sadece üç bölgesine uygulanıyor.

3 Nokta Yöntemi kimlere uygulanabilir?
3 Nokta Yöntemi, 30 ile 70 yaş arasında elastikiyet ve lifting problemi olan kişilere uygulanabilir. Cerrahi bir müdahale gerektirmeden, cilt altına yerleştirilen ipler kısa sürede eriyerek kolajen doku sentezini başlatıyor. Böylece sarkmalar giderilerek gerginlik, duruluk ve cilt yaşının geriye gitmesi gibi olumlu etkiler kısa sürede görülüyor.

3 Nokta Yöntemi ne kadar kalıcı?
Üç Nokta Yöntemi; çene hattı, elmacık kemikleri, kaşlar ve boyun bölgesi olarak tüm yüz bölgesine uygulanıyor. 30 dakika süren uygulamanın iki-üç yıla kadar kalıcılığı sürüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER