› 
 › 
pudra.com 19.03.2010

Fraksiyonel lazerle akne, leke ve anti-aging tedavisi

Antiaging, kırışıklık, leke tedavilerinde bu yöntem altın standart. Üstelik iyileşme süresi de kısa...

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Seyfi Akbay, tarafından uygulanan yöntemin özelliği, kısa sürede en az travmayla en etkin sonucu vermesi.

Fraksiyonel lazerle akne, leke ve anti-aging tedavisi

Anti-aging ve cilt gençleştirme alanında altın standart kabul edilen karbondioksit lazerler, teknolojinin ilerlemesiyle çok kısa sürelerde hatta öğle aralarında bile uygulanabiliyor.


Tedavide altın standart
Güneş hasarı, akne izleri ve yaşa bağlı cilt hasarlarının, fraksiyonel lazer teknolojileri ile tedavi edilmeye başlanması son 2 yıldır dünyada yükselen bir trend. Bu çeşit lazer teknolojileri ile tedavinin etkinliği yüzdeki problemlere göre değişkenlik gösterebiliyor. Fraksiyonel CO2 lazerlerin en büyük özelliği, anti-aging ve kırışıklık tedavilerinde tüm tıp otoriteleri tarafından altın standart olarak kabul edilmeleri. Bu tedavilerin iyileşme süreleri ve yüzde oluşan kızarıklıkların tamamen kaybolması sadece 3-4 gün sürüyor.

Özellikle gençlikten gelen akne izleri, leke problemleri ve kırışıklıkların tedavisinde en etkili yöntemdir. Hatta ciddi zarar görmüş ciltler için bile büyük gelişmeler vaadediyor.


Hasarlı bölgeyi seçer ve iyileştirir
Bu lazer cildin üst tabakası olan epidermise hasar vermez. Fraksiyonel olarak yani cildin en üst tabakasındaki hasarlı alanları seçerek tedavi edebilmekte, böylece hem epidermiste hem de dermiste tedavi sağlamaktadır. Bu tedaviden sonra iyileşme dönemi de çok kısadır.

Epidermiste akne izi, kırışıklık, vücut çatlakları gibi yüzeyel hasarlı bölgeleri buharlaştırırken, dermal tabakadaki ısı ile kolajenin boyunu kısaltarak daha gergin bir görünüm ortaya çıkartır.

Fraksiyonel CO2 lazer, cildin yüzey katmanları içinde suyu buharlaştırarak cildi ısıtır ki, bu da yeni kolajen üretimini destekler. Cildin epidermal tabakasının hasarlı bölümleri de hassas ve kontrollü bir şekilde tedavi edilebilir. Bu yoğun tedavi yüzeydeki ve derin kırışıklıkların, çizgilerin görünümünü azaltır; bazılarını da tamamen yok eder. Leke problemlerindeyse yüz, boyun ve el üstünde güvenle kullanılabilir. Dudak kenarlarıları, göz çevresi ve hatta göz kapakları gibi hassas bölgelerde de güvenle kullanılabilir.


Kullanıldığı alanlar:
-Akne izleri
-Yara izleri(Yüz ve Vücut)
-Vücut Çatlakları
-Derin ve Yüzeyel Kırışıklılar
-Leke Problemleri
-Yüzdeki ve boyundaki hafif sarkma problemlerinde


Tel: 0212 215 56 56


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER