› 
 › 
05.07.2018

Güzellik dünyasında son trend: Hollywood yanağı!

Sürekli yenilenen güzellik ve estetik alanında son dönemin yükselen trendi Hollywood Yanağı. Yanak inceltme estetiği bichectomy hakkında detaylar Pudra'da!

Dünyada hızla gelişen cerrahi yöntemler, ihtiyaçlara göre şekillenen uygulamalar ile hayata geçiyor.

Güzellik dünyasında son trend Hollywood yanağı
Sürekli yenilikler sunan güzellik ve estetik alanı, son zamanların yükselen trendi "Hollywood Yanağı"na dikkat çekiyor.

Yanak bölgesi; yukarı elmacık kemiklerin kulak önü bölgesine kadar uzanan, cilt altında, hatta mimik kaslarının da altında bulunan bir yağ dokusu. Ancak gençliğin ve güzelliğin temel taşı olan yanak bölgesi vücutta en erken yaşlanan bölgelerden biri. Ayrıca yanaklarda oluşan fazlalıklar kimi zaman diyet ve egzersiz ile istediğimiz etkiyi göstermeyebiliyor. Bu gibi durumlarda Bichat yağ yastıkçığı, ağız içinden iz bırakmadan yapılan cerrahi yöntemle alınabiliyor. Yapılan cerrahi işlem ile kişiye üçgen yüz tanımı ve zarif bir ifade veriliyor.

Tıpta bichectomy olarak geçen, yanak inceltme estetiğinde, yanaktan yağ alma işlemi lokal anestezi veya sedasyon anestezi olarak uygulanıyor. İşlem yaklaşık 30 dakika sürüyor ve hastaneden ortalama 3 saat sonra taburcu olunuyor. Operasyondan sonra her iki yanağın iç tarafındaki 1 cm'lik kesiler bir hafta içinde tamamen iyileşiyor. Tam sonuç yaklaşık 2 ayda kendini gösteriyor ve yüz ovali oluşuyor. Bu yöntem sıklıkla kullanılan bir yöntem olup başarılı sonuçlar alınıyor.

Yanak inceltme estetiği hem kadınlarda hem erkeklerde rahatlıkla uygulanıyor. Türkiye'de bu yöntemle yanaklarını incelten kişilerden biri de ünlü oyuncu Fahriye Evcen. 
 
Fahriye Evcen öncesi ve sonrası


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER