Kırışıklıklara karşı endolift lazer ağı yöntemi nedir?

Daha sağlık, canlı, pürüzsüz bir cilt için medikal estetik uygulama teknolojileri günden güne daha fazla gelişiyor. Endolift lazer ağı bunlardan biri.

İZLE: KIRIŞIKLIKLAR NE ZAMAN BAŞLAR?👇 
Gelişen teknoloji ve yoğun gündelik hayat akışında tek seferde uzun süre kalıcılık sağlayan ve işlem sonrası iz bırakmayan uygulamalar herkesin tercihi oluyor. Bu ayki yazımda, uzun süre kalıcılık sağlayan ve yan etkileri olmayan Endolift Lazer Ağı yöntemini anlatacağım.

Kırışıklıklara karşı endolift lazer ağı yöntemi nedir?

Teknolojideki gelişim güzellik ve estetik alanında da bir çok yeniliği beraberinde getirdi. Hızlı hayat koşullarında yan tesir olmadan hemen günlük yaşamımıza dönebileceğimiz, uzun süre etkisini sürdüren ve yan tesiri olmayan uygulamalar daha çok tercih ediliyor.

Daha önce, birçok teknolojik uygulamayı en az 3 ya da 4 seans yaptırmanız gerekiyor, yapılan uygulamanın kalıcılığı için de ara dönemlerde yeniden çeşitli işlemler ve uygulamalara devam etmeniz gerekiyordu. Teknolojik açıdan hangi seviyede olursa olsun, yapılan tüm işlemlerin amacı; cilt bariyerini güçlendirmek, lekeleri açmak, renk seviyesini aynı tona getirmek, cildi parlatmak, sıkılaştırmak, yüzü yukarıda tutmaktır. İşte bunları yapabilmek için de cildin altındaki kolajen bantları ısı ile uyarmak gerekiyor. Bugüne kadar olan tüm teknolojik uygulamalarda bu bantları direkt uyarmak mümkün olmuyordu. Çünkü yeteri kadar ısıyı veremiyor, bu yüzden de istediğimiz etkiyi alana kadar seanslara devam etmek zorunda kalıyorduk. Her kişide farklı sayıda seanslarda sonuç alırken aynı zamanda, işlemin kalıcılığı ve başarı oranında istediğimiz seviyelere ulaşamıyorduk.

Bugünün teknolojileriyle ne değişti? Bugün artık tek seferde kolajen bantları kontrollü bir şekilde direkt uyarmak ve tek seferde uzun süreli bir kalıcılık sağlamak mümkün hale geldi. Bu teknolojilerden biri de benİm de hastalarıma sıklıkla uyguladığım Endolift lazer ağı.

Saç teli inceliğine sahip Endolift lazer ağı teknolojisi ile direkt cildin altına ısı vererek yarım saatte, acı, ağrı, morarma, kesi ve dikiş olmadan tek seferde istediğimiz sonucu elde edebiliyoruz.

İstediğimiz uzunlukta, derinlikte ve şiddette ısıyı cildin alt tabakasına ulaştırabiliyoruz. Üst göz kapağı düşüklükleri, göz torbaları, cilt kırışıklıkları, üst dudak çizgileri, boyun kırışıklıkları ve dekolte bölgesindeki kırışıklık sorunlarına hızlı ve güvenli çözüm üretebiliyoruz.
 
  • Endolift lazer ağı ile istediğimiz bölgede ısı ayarlarını değiştirip, kontrollü yağ yakarak şekillendirme yapabiliyoruz. Örneğin, gıdı ve boyun bölgesi, sütyen kenarından önden ve arkadan yanlara doğru taşan bölgeler, diz içleri, selülitli bölgelerde başarılı sonuçlar alabiliyoruz.
  • Uygulama ile her ne kadar ısıyı cildin altına verip kolajeni uyarsak da ısı sadece uygulanan bölgede kalmayıp dağıldığı için cildin üstünde de harika etkiler yaratabiliyoruz.
  • Kolajenin uyarılması ve ısı ile cildin üstündeki porlar küçülmeye, sivilce lekeleri azalmaya, cilt lekeleri açılmaya ve ciltte bebeksi bir etki ve parlaklık oluşmaya başlıyor.
  • Uygulama sonrasında sosyal hayatınıza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Uygulama sonrası sonuçlar

Diğer ameliyatsız uygulamalarda olduğu gibi Endolift lazer ağı uygulamasında da her kişi üzerinde aynı sonucu elde etmek zor. Doğru besleyici ve koruyucu ürünlerle bakım yapılmamış koruyucu bariyeri ve kolajen bağları güçlü olmayan, derin kırışıklıklar hatta sarkmalar oluşan bir cilt ile iyi bir bakım uygulanan ciltte aynı sonucu alamayız.

Unutmamak gerekir ki, iyi bakılmamış bir cilt karşısında hiçbir uzman doktor, teknoloji ve ameliyatlar sihirli bir değnek dokunuşunda bulunamaz. Bu nedenle yapılan uygulamadan alınan sonuç ve kalıcılığı da kişiye özeldir.

Erken yaşlarda doğru ürünler kullanılarak yapılan bakımlar, doğru beslenme ve doğru yaşam tarzının benimsenmesi cildinize yapacağınız en güzel yatırımdır. Kendinize ne kadar erken bakmaya başlar ve sağlıklı yaşarsanız ileride yaptıracağınız işlemlerden daha kısa sürede ve daha kalıcı sonuçlar alabilir, bu uygulamalara çok daha geç yaşlarda ihtiyaç duyarsınız.

Uzmanın notu: Metinde belirtilen işlemlerin uygulanması ve sonuçları, her kişinin anatomisine, fizyonomisine ve yaşam kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Bahsedilen uygulamadan önce konunun uzmanı bir doktorla görüşülmesini öneririm.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER