› 
 › 
25.09.2019

Kusursuz selfie için 7 nokta formülü

Sosyal medya ve günlük yaşamda filtreleri hayatımızdan çıkaracak olan 7 nokta formülü kusursuz fotoğraf ve görüntünün formülünü veriyor. 

İZLE: YÜZ ESTETİĞİ YÖNTEMLERİ👇 
Sosyal medyada en kusursuz fotoğraflarımızı paylaşmak için her gün yeni filtreler, yeni ışıklar ve yeni çekim açıları arıyoruz. Tüm bu yöntemlerin ise tek bir amacı var: Daha iyi göründüğümüz kusursuz Instagram selfileri çekebilmek. Peki günlük hayatta da Instagram'daki fotoğraflarınızda olduğu gibi görünmek istemez misiniz?

Kusursuz selfie için 7 nokta formülü

Instagram benzeri fotoğraf paylaşım uygulamaları için selfie çekerken, amacımız hep daha iyi, taze görüntüyü yakalamak. Filtresiz güzellik peşinde koşsak da, doğru açıyı yakalamışsak, bundan vazgeçemiyoruz. Selfielerimizi yakından incelediğimizde en iyi görünümü verdiğimizi düşündüğümüz, en sık kullandığımız fotoğraf açısı ve ışığında özellikle yüzümüzün bazı bölgelerinin daha iyi görünmesini sağlamaya çalışıyoruz. Elmacık kemiklerimizin daha belirgin olduğu, çene açımızın daha kusursuz göründüğü, göz altlarımızın pürüzsüz olduğu fotoğraflar her zaman favorimiz. İşte bunun için uzmanlar daha ileri bir çalışma yapmışlar ve ortaya sosyal medya ya da günlük hayat fark etmeksizin her yerde daha iyi bir görünüm yakalayabileceğimiz 7 nokta formülü geliştirilmiş.

Dünyada ilk kez Brezilyalı Plastik Cerrah Dr. Mauricio de Maio tarafından geliştirilen 7 Nokta Formülü (MD Kod) yönetimiyle yüz şekli 7 gün 24 saat geliştirilebiliyor ve yalnızca sosyal medyada değil gerçek hayatta da kusursuz görünmenizi sağlıyor. Instagram fotoğrafları çekmek içinde farklı açı, ışık ve çekim açıları aramanıza gerek kalmıyor.

Dermatoloji Uzmanı Dr. Kiarash Ashrafi, 7 nokta formülünün şifreli kodlarını "Ck1, ck4, jw1, c1,c2,jw4, jw5" olarak açıklıyor. Bu şifreli kodlar ile elmacık kemikleri ve çene çizgileri belirleniyor. 7 Nokta yöntemi dolgu uygulamalarını ameliyatlara alternatif olarak kullanarak aynı etkiyi yaratan bir devrim olarak adlandırılıyor.

Dr. Kiarash Ashrafi uyguladıkları yöntem ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulunuyor: "7 Nokta formülü ile gerçekleştirilen dolgu uygulamaları sayesinde ameliyatsız, ameliyat yapılmış etkisi sağlayabiliyoruz. Şifreli kodları kişinin yüzüne uygularken bu kodları yüze göre doğru analiz etmek ve koda göre dolguyu uygulamak da çok önemli. Bu kodların şifresini çözmek çok da kolay değil. Uyguladığımız MD Kod yönetimiyle kişilerin yüzlerinde yaşadıkları etki anında kendisini gösteriyor ve büyük değişimi yalnızca birkaç ufak dokunuşla yaşıyorlar."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER