› 
 › 
pudra.com 27.09.2010

LPG ile yazın yıpranan cilde kış hazırlığı!

LPG' nin yeni teknolojisi “Endermolift” sahip olduğu eşsiz anti-aging tekniği ile cildin elastikiyet kaybını gidererek, ıcilde şıltı ve berraklık verir.

LPG’nin devrim yaratan son teknoloji cihazları Endermolab ve Integral, acısız ve tamamen doğal bir yöntem olan “Endermolift”ile, yaz aylarında yıpranan ve kuruyan cildinizin kolajen ve elastin üretimini canlandırarak ilk uygulamadan itibaren gençleşmesine yardımcı oluyor.

LPG ile yazın yıpranan cilde kış hazırlığı!

LPG markasının devrimsel nitelikteki son teknoloji cilt ve vücut bakım cihazları Endermolab ve Integral içerdiği sıradışı “Endermolift” teknolojisi ile, yaz boyunca güneşten, denizden, klorlu havuz sularından yıpranan cildinizin sonbahar aylarına girdiğimiz şu günlerde yenilenmesine, onarımına, sıkılaşmasına ve toparlanmasına yardımcı olarak kışa hazırlıyor.

Yazın UV ışınlardan etkilenen ve sonbahar gelince bronzlaşmış, kırışmış ve nemsiz olan cildimiz, havaların giderek soğumasıyla içerdiği su miktarını yüksek oranda kaybeder. LPG' nin yeni teknolojisi “Endermolift” sahip olduğu eşsiz anti-aging tekniği ile, yaz aylarında kuruyan cildin kolajen ve elastin aktivasyonu için fibroblast uyarımını gerçekleştirerek, cildin yenilenmesini ve onarımını sağlamanın yanısıra kırışıklıkları ve elastikiyet kaybını da gidererek kazandırdığı ışıltı ve berraklık ile cildinizin kışı hazır karşılamasını sağlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER