› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.01.2014

Yüz germe ameliyatlarına yeni alternatif: Ulthera

Artık yüz germe ameliyatları yerine, ciltteki gevşeme ve sarkmalara 60 dakika içinde son veren ameliyatsız yüz germe yöntemi Ulthera tercih ediliyor. Dr. Ali Duman bu yeni estetik yönteminin detaylarını Pudra.com'a açıklıyor.

İleri yaş nedeniyle yüzde meydana gelen deformasyonları yok etmek ne kadar mümkün? Ameliyatsız bir yöntem olan Ulthera ile nasıl daha genç görünebilirsiniz? Yüzdeki yorgunluk ifadesi Ulthera ile nasıl yok olur? Tüm bu soruları ve daha fazlasını Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Duman’a sorduk. Dr. Duman, Amerika ve Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada ve artık Türkiye’de ilgi gören bu yeni tedavi yöntemi hakkında bilinmeyenleri Pudra.com'a açıkladı.

Yüz germe ameliyatlarına yeni alternatif: Ulthera

Ulthera uygulamasının diğer ameliyatsız yüz germe işlemlerinden farkı nedir?


Ulthera; odaklanmış ses dalgaları kullanarak cildin 3 mm ve diğer ameliyatsız yöntem ve lazerlerin etkili olamayacağı 5 mm'lik derin dokularda kolajen üretiminin tetiklenmesine dayanan bir tedavi yöntemidir.

Ulthera, fokus ultrasound teknolojisinin kullanıldığı tek cilt sıkılaştırma yapabilen alternatif bir tekniktir. Ciltte tek bir uygulama ile kişinin kendini oldukça iyi hissedeceği, gözle görülebilir olumlu sonuçlar alması mümkündür. Derin dokulara ulaşan tek ameliyatsız cilt sıkılaştırma yöntemi olan ulthera, gevşeme ve sarkmaları 30-60 dakikalık tek seansta tedavi ediyor.

Ultherapy cihazı ile yapılan tedavide, ses dalgaları kontrol edilerek istenilen doku derinliğine odaklanıyor ve cilde zarar vermeden deri altındaki bağ dokusunda kolajen üretimini arttıran küçük ısı hasarları oluşturuluyor. Böylece ciltte sıkılaşma sağlanırken kişinin endişe duyabileceği yanık, leke gibi herhangi bir yan etki meydana gelmiyor. Bazı hastalarda cilt hassasiyetine göre kızarıklık meydana gelse de birkaç saat sonra bu sorun da ortadan kayboluyor. Özellikle 40-65 yaş arasında ciltte kolajen kaybı ve gevşemeye daha sık rastlandığı için, bu yaş grubunda Ultherapy ile daha net sonuçlar alınıyor.

Ulthera özelikle hangi bölgelere uygulanır?


Göz kapağı sarkmalarında, yanak sarkmalarında ve boyun sarkmalarında ilgili alanın tümüne uygulanır. Öte yandan hastanın isteğine göre ya da doktor uygun görürse tüm yüzü toparlayıp lifting etkisini vermek için aynı seansta komple yüz ve boyun uygulaması yapılabiliyor.


Kimlere Ulthera uygulanabilir?


Cildinde gevşeme veya sarkma olan herkes Ulthera için uygun adaydır. Özellikle düşük kaş yapısına sahip kişiler, boyun bölgesinde gıdı oluşumu ve sarkma olan kişiler çene konturunda silinme yaşayanlar ve cerrahi operasyonlara karşı tepkili olan herkes bu uygulamadan faydalanabilir. Özellikle 40-65 yaş arası cilt yapısı gevşediği için daha belirgin sonuçlar almak da mümkündür.

Ulthera güvenli bir yöntem midir?


Ultrasound enerjisi tıpta yaklaşık 50 yıldır kullanılıyor ve klinik denemelerde herhangi bir yan etkisi olmadığı ispatlandı. Ulthera Amerika F.D.A onaylı bir cihazdır. Her tıbbi uygulamada olduğu gibi iyi bir doktor seçimi ile yapılan tedavi hastanın daha mutlu sonuç alabilmesini sağlayacaktır.

Ulthera uygulaması kaç seans yapılmalıdır?


Ulthera sadece tek seanslık bir tedavi yöntemidir.

Ultherapy işlemi sonucunda kişi beklentilerini karşılayabilecek bir görünüme ne zaman kavuşur?


Tek bir uygulama ile hafif bir lifting etkisi ve gözle görülür süreç hemen başlar. Cilt, uygulama sonrası her geçen gün daha iyi görünmeye başlar, bir hafta sonra cildinizi daha iyi hissedersiniz, bir ay sonra etkiler görünür hale gelir ve 60-90 gün arasında sonuç gözlenmeye başlar. Altı ay sonrasında ise tam sonuç alınmış olur.

Ulthera uygulaması sonrasında günlük yaşantıya engel olabilecek bir sıkıntı yaşanıyor mu?


Uygulanan bölgede yanık, iz, leke ve yara gibi hastayı tedirgin edici bir yan etki görülmesi beklenmez. Gün ortasında uygulanabilir. Hastanın cilt yapısına göre hafif bir ödem ya da kızarıklık oluşabilir, ancak aynı gün içinde geçecektir. Pansuman, korse gibi sosyal yaşamı kısıtlayıcı bir uygulama yoktur.

Ulthera yöntemi etkisi ne kadar sürer?


İki yıl kadar etkisi devam eder.

Ulthera seans ücreti nedir?
Ulthera seans ücreti, yapılacak bölgeye ve uygulama atış sayısına göre değişir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER