› 
 › 
10.12.2015

Yılbaşı için birbirinden güzel doğal makyaj önerileri

Bu yılbaşında herkesi doğal güzelliğiniz ile etkilemek istiyorsanız sizin için seçtiğimiz 5 farklı doğal makyaj önerisine mutlaka göz atın.

2016 İlkbahar-Yaz makyaj trendlerinde belirttiğimiz gibi bu sezon ve gelecek sezon doğal makyaj trendi güzellik dünyasını ele geçirecek. Biz de sizler için yılbaşı gecesinde uygulayabileceğiniz doğal makyaj önerileri hazırladık. Makyaj seçiminizi yaptıktan sonra saç modeliniz için de ünlülerin saçlarından ilham alabilirsiniz.

Yılbaşı için birbirinden güzel doğal makyaj önerileri
 

Sarışınlara

Açık renk bir teniniz varsa ve fazla makyaj yapmaktan hoşlanmıyorsanız tercihinizi şeftali tonlarından yana kullanabilirsiniz. Teninizi iyi kapatacak bir fondöten ve kaşlarınızı belirginleştirecek bir kaş kalemi uygulayacağınız ilk ürünler olmalı. Şeftali tonlarında bir allık ve doğal bir ruj da natürel görünümünüzü tamamlayacak.
Yılbaşı için birbirinden güzel doğal makyaj önerileri
Fondöten: Lancome 155 TL, Kaş kalemi: Estee Lauder 85 TL, Rimel: Dior 128 TL, Allık: Pupa, Ruj: Clinique 65 TL.
 

Derin gözleri sevenlere

Eğer "Makyajım sade olsun ama etkileyici ve derin bakışlara sahip olayım" istiyorsanız bu makyaj sizin için. Koyu kahve tonlarındaki farınızı yoğun bir şekilde sürün ve bakışlarınızı derinleştirmek için kirpik diplerinize siyah göz kalemi uygulayın. Allık ve ruj renginde ise doğal tonları tercih edin.
Yılbaşı için birbirinden güzel doğal makyaj önerileri




















Far: Chanel 200 TL, Göz kalemi: Chanel 85 TL, Rimel: Clinique 75 TL, Allık: Dior 204 TL, Ruj: Clarins 79 TL.
 

Esmer tenlilere

Yılbaşı gecesi hem doğal hem de çekici bir makyaj için ten renginizi ortaya çıkaran, ışıltılı tonlardan yardım alabilirsiniz. Gözlerinizi daha iri ve aydınlık gösterecek bir definer kullanabilir ve toprak tonlarında bir far paleti ile göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Bronz tonlarda bir krem allık ve dudak renginizi ortaya çıkaracak bir parlatıcı ile son derece doğal bir görüntü yaratabilirsiniz.
Yılbaşı için birbirinden güzel doğal makyaj önerileri
Definer: Chanel 86 TL, Far paleti: Clarins 160 TL, Rimel: Guerlain 168 TL, Krem Allık: Chanel 157 TL, Dudak parlatıcı: Guerlain 82 TL.
 

Masum güzellere

Yılbaşı gecesinde eğer iddialı bir kıyafet seçtiyseniz dengelemek adına ya da ev partisi gibi samimi bir ortamda bulunacaksanız hiç makyaj yapmamış gibi görünmeyi tercih edebilirsiniz. Bunun için koyu kahverengi tonlarında bir göz kalemi, gözlerinizi daha iri gösterecek bir aydınlatıcı ve doğal tonlarda bir allık sizin için yeterli olacaktır. Şeftali tonlarında bir dudak parlatıcı ile de son dokunuşu yapabilirsiniz.
Yılbaşı için birbirinden güzel doğal makyaj önerileri
Aydınlatıcı: Dior 109 TL, Allık: Guerlain 68 TL, Kalem: Yves Saint Laurent 85 TL, Rimel: Clarins 79 TL, Dudak parlatıcı: Michael Kors 95 TL.
 

Romantik ruhlulara

Yılbaşı gecesinde romantik ruhunu ortaya çıkartmak isteyenler birkaç farklı renk içeren doğal tonlarda bir far paleti tercih edebilirler. Gölgeli ve derin bakışlar, romantik bir etki yaratacaktır. Allıkta doğal bir ton tercih etmeniz ise makyajın natürel etkisini vurgulamak açısında önem taşır. Açık pembe tonlarda bir dudak parlatıcısı ise bu makyajın olmazsa olmazı.
Yılbaşı için birbirinden güzel doğal makyaj önerileri




















Göz farı: Dior 192 TL, Allık: Giorgio Armani 155 TL, Dudak Parlatıcı: Chanel 129 TL, Rimel: Lancome 99 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER