› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.04.2010

Bihter gibi göz makyajı nasıl yapılır?

Bihter'in Aşkı Memnu'daki göz makyajını siz de yapabilirsiniz. Ayrıca, Gülben Ergen ve Ebru Şallı'nın makyajlarından teknikler videloarla pudra.com'da...

Hayranı olduğunuz ünlüler nasıl makyaj yapıyor? Aşk-ı Memnu'daki Bihter gibi buğulu gözlere, Ebru Şallı gibi pürüzsüz bir cilde ve Gülben Ergen gibi elmacık kemiklerine siz de sahip olabilirsiniz. Yeter ki tekniğini bilin. İzleyin, hangi ünlü hangi makyaj tekniği ile arzu ettiğiniz görünüme kavuşuyor, siz de öğrenin. Makyaj Eğitmeni Ümit Gök'ün Uzmantv'deki videolarını şimdi pudra.com'da...

Bihter gibi göz makyajı nasıl yapılır?


Bihter gibi göz makyajı nasıl yapılır?
Bihter'in ela rengi gözlerini ortaya çıkaran göz makyajını siz de rahatlıkla yapabilirsiniz. Gözün altını ve üstünü çerçeveye alan bu makyaj tekniğinde ihtiyacınız olan siyah bir göz kalemi ile biraz el çabukluğu marifet, hepsi bu!

   




Cildimizi Ebru Şallı gibi nasıl pürüzsüz gösterebiliriz?
Dikkat ettiyseniz Ebru Şallı'nın cildi her daim kadife gibi düzgün görünür. İşin sırrı makyajda... Aşağıdaki videoyu izledikten sonra, siz de pürüzsüz bir cilde sahip olmanın ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

   




Yanaklarımızı nasıl Gülben Ergen gibi ön plana çıkartırız?
Gülben Ergen'inki gibi güzel gözüken elmacık kemiklerine kavuşmanın yolu allıktan geçiyor. Allığı doğru noktalara uyguladığınız takdirde, sizin de yanaklarınız en az onunkiler kadar çekici olabilir. Makyaj Eğitmeni Ümit Gök, videoda anlatıyor!

   


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER