› 
 › 
30.10.2019

Bu yılın trendi: Renkli Göz Makyajı

Sürekli değişen, ışık kırıcı makyaj tonlarına ne dersiniz? Rengarenk gözlerle, bulunduğunuz her ortamın gözdesi siz olacaksınız.

2019- 2020 sonbahar- kış sezonunda rengarenk gözler, sizi bekler. Doğal yansımalara elvada, rengarenk far paletleriyle makyajı sanat eseri haline getirmeye, merhaba! Aklınıza gelecek her rengi göz makyajınızda kullanabileceksiniz. Bu yılın trendleri güzellik rutinlerini bozacak, bizden söylemesi. 


2022 Makyaj TrendiMakyajda odak noktası, gözler. Makyaj malzemesinin vazgeçilmezi ise renkli göz kalemleri ve far paletleri… Renkli maskaralar da makyaj çantanızda yerini şimdiden alsın. Bu yıl, kural yok, yalnızca yaratıcı olun.



Çok seçenek var diye korktunuz mu? Sakın endişeye kapılmayın sezonun ana kelimesi "dene"! Siz de deneyin ve görün. Kendinize güvenin. Renkli gözler, göz alacak!



Makyaj Trendi2019- 2020 sonbahar- kış sezonu çılgın bir sezon olacak. Rengarenk göz kapaklarını yine rengarenk kirpikler tamamlayacak. Kirpik için özellikle sarı, yeşil, kırmızı, mavi renklerden oluşan rimeller kullanılacak.  Kış ortalarında ise farlarda daha metalik renkleri görmek mümkün. 



Konuyla ilgili diğer yazılarımız​


​Yaratıcı göz makyajları
İddialı ve fark yaratan göz makyajları, sezonun popüler görünümlerinden... Neon eyeliner'lar, farlar, maskaralarla elde edilmiş son moda göz makyajlarına bakmaya ne dersiniz?

En iyi göz makyajı temizleyicileri
Her gün göz makyajı yapanlar iyi bilir; göz makyajını temizlemek çok önemlidir. Hassas göz çevremize özel ürünler kullanmamız gerekir. En iyi göz makyajı temizleyicileri Pudra.com'da!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER