› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.07.2016

Chanel'in 2016 Sonbahar makyaj koleksiyonu: Le Rouge No.1

Chanel, Kristen Stewart'ın yüzü olduğu 2016 Sonbahar makyaj koleksiyonu Le Rouge No.1'de kırmızının ihtişamından ilham almış. Detaylar Pudra.com'da.

Modadan makyaja her iki sektörün de önde gelen markası Chanel, her sezon olduğu gibi bu sezonda da bizi heyecanlandırmayı başardı. Kırmızının göz alıcı ihtişamının yansıtıldığı yeni 2016 sonbahar koleksiyonu Le Rouge No.1'in çıkışına markanın kurucusu Coco Chanel'in söylediği "Kırmızı, yaşamın ve kanın rengidir. Kırmızı severim" sözü ilham kaynağı olmuş.

Chanel'in 2016 Sonbahar yeni makyaj koleksiyonu: Le Rouge No1

chanel 2016 sonbahar le rouge no.1 ruj




















Le Rouge No.1 koleksiyonunda 5 farklı kırmızı tonu ve bir nude tonda ruj bulunuyor. Pembe bej tondaki Ingénue ve yoğun kırmızı Tentation parlak yapıdayken, ateş kırmızısı Charnel, parlak turuncu Feu, koyu gül rengi Vie ve koyu şarap rengi Audace ise mat yapıya sahip. 

chanel 2016 sonbahar le rouge no.1 koleksiyonu göz makyajı




















Le Rouge'un göz kategorisinde yoğun acı kahve ve kırmızı-toprak tonları hakim. Kahveye dönük şarap rengi Eros ve kırmızı alt tonlu yoğun kahve Agapé koleksiyonun suya dayanıklı göz kalemleri. Koleksiyonda hem dörtlü hem de tekli krem far bulunuyor. Dörtlü far paletinde kahvenin 4 farklı tonu; krem tekli farlar da ise yoğun çikolata kahve Rouge Contraste ve parlak turuncu bakır Rouge Brulé bulunuyor.

chanel 2016 sonbahar le rouge no.1 koleksiyonu oje allık




















Le Rouge No.1 koleksiyonundaki allık Rouge Profond, yanaklarınıza sanki sevgilinizi görünce kızarmış gibi bir renk veren yoğun bir kırmızı. Koleksiyonda iki oje bulunuyor; biri turuncu-kırmızı parlatıcı Rouge Radical diğeri ise yoğun kırmızı Rouge Puissant. 

Koleksiyondan birkaç parçayı makyaj çantamıza atmak için sabırsızlanıyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER