› 
 › 
Advertorial 26.12.2013

Cilt kalitesini artıran ilk fondöten: L'oreal Paris True Match Fondöten

Sizi alanında ilk ve tek olan bir ürünle tanıştırıyoruz: L'oreal Paris True Match Fondöten doğal ten renginizle mükemmel bir uyum sağlıyor, üstelik cildinizin kalitesini artırıyor.

Tüm kadınlar gibi siz de güzel ve doğal görünmek istiyorsanız size harika bir haberimiz var. Doğal ten renginizle uyumlu kusursuz bir cilt görünümü sağlayan bir fondöten aynı zamanda cildinizin kalitesini de artırsa ne güzel olur değil mi? İşte haberimiz bununla ilgili.

Cilt kalitesini artıran ilk fondöten: L'oreal Paris True Match Fondöten

L’Oréal Paris True Match Fondöten cildinizin tonu ile mükemmel bir uyum sağlıyor. İdeal kapatıcı özelliğiyle sizi gün boyu doğal ve kusursuz bir görünüme kavuşturuyor.

“Çünkü Siz Buna Değersiniz"
L’Oréal Paris laboratuarları uzun araştırmalar sonucunda cilt tonu ile mükemmel uyum sağlayan bir formül geliştirdi. L’Oréal Paris True Match Fondöten doğal cilt tonuna uygun özel renk pigmentleri sayesinde maske etkisi yaratmadan cildinizin doğal görünümünü öne çıkartıyor. İdeal kapatıcı özelliğiyle ten rengi ile uyum sağlayan L’Oréal Paris True Match Fondöten yüzde 75 oranında nemlendirici içeren kremsi formülü ve mikro mineral pigmentleri ile cildinizi gün boyu nemlendiriyor ve böylece cildiniz taze bir görünüm kazanıyor. Cilt kalitesini artıran ilk ürün özelliğini taşıyan L’Oréal Paris True Match Fondöten'i 2 hafta düzenli kullanınca siz de sonucu hissedeceksiniz.

Kullanan kadınların yüzde 90’ında daha pürüzsüz, yüzde 80’inde daha duru, yüzde 67’sinde ise daha kusursuz bir cilt görünümü ortaya çıkaran L’Oréal Paris True Match Fondöten ile tanışmanın tam zamanı. Yeni yılda cildinizi ve kendinizi yenileyin. Unutmayın “Çünkü Siz Buna Değersiniz”!

Fiyatı da çok makul. Önerilen tüketici fiyatı: 53.99 TL. Tüm kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve güzellik önerisi için L'oréal Paris Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER