› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.02.2010

Clinique 2010 İlkbahar Makyajı

Doğal ve taze bir görünüm için en tatlı bahar meyvelerinden esinlenilmiş bir koleksiyon...

Clinique, “Juiced Up Colour” koleksiyonu, baharın tazeliğinden ve canlılığından ilham almış. İlkbahar 2010 koleksiyonu, hoş ve modern bir sezon görünümü için, kullanımı son derece rahat ürünlerden oluşuyor.

Clinique 2010 İlkbahar Makyajı


Clinique’in bu sezonla beraber piyasaya çıkan son dudak makyaj ürünü yeni "Vitamin C Lip Smoothie Antioxidant Lip Colour", vitamin ve antioksidanlarla dolu özel formülü ve bahar meyvelerinden esinlenilen renkleriyle dudaklarınıza sezon renklerini taşıyor. Aynı zamanda dudakları koruyor ve nemlendiriyor.



Vitamin C Lip Smoothie Antioxidant Lip Colour (Dudak parlatıcısı), 41 TL

Yapışmayan ve yoğun nemlendirici formülü uzun süreli kalıcılık ve rahatlık veriyor. Kullanım kolaylığı sağlayan fırçası, her seferinde doğru miktarda uygulamanızı sağlıyor.



Fresh Picked Allover Colour (Allık), 73 TL

Sınırlı sayıda üretilen bu palet, ışıl ışıl parlaklık sağlayan pembemsi üç renkten oluşuyor. Bahar meyvelerinden ilham alınarak tasarlanan bu allık, modern, gümüş ve beyaz kompakt ambalaja sahip.


Fresh Picked Eye Shadow Icon Berry (Far), 53 TL



Fresh Picked Eye Shadow Icon Pear (Far), 53 TL

Gözlerinize yumuşak, ışıltılı bir renk sağlayan ikili far. Her biri kiraz veya armut tasarımlı olup, parlak baz rengiyle beraber belirginlik sağlayan sağlıklı ve sürülebilir renkler sunuyorlar.



High Impact Curling Mascara (Rimel), 45 TL

Özel fırçasıyla kirpiklere kıvrıklık ve dolgunluk sağlarken, 24 saat dayanıklı formülüyle akmaz ve kalıntı bırakmaz. Ilık suyla temizlenir.


Eye Defining Liquid Liner (Eyeliner)

Yoğun renk sağlayan ultra rahat, lüks ve kolay sürülen eyeliner. Ucunun ayarlanabilir özelliği sayesinde göz çevresine ince veya kalın çizgiler çizip doğal ya da çarpıcı bir görüntü elde edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER